evoMAG te introduce in lumea SMART TV

BUCURESTI - 31 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

evoMAG te invita sa descoperi noile tehnologii dezvoltate de Samsung pentru televizoarele LED din seriile 5, 6 si 7 si te premiaza cu o tastatura sau un kit Microsoft pentru achizitionarea unui televizor aflat in promotie.

evoMAG te introduce in lumea SMART TV

Caracteristica Samsung One Design specifica noilor televizoare, duce la maximum experienta vizionarii si imbunateste interiorul  casei dvs. One Design combina in mod elegant rama televizorului tip LED cu panoul, inlaturand toate barierele pentru o experienta perfecta a vizionarii. In plus puteti avea parte acum, de toate culorile asa cum au fost concepute sa fie vazute, cu ajutorul functiei Wide Color Enhancer Plus, ce sporeste calitatea tuturor imaginilor si releva detalii ascunse pentru a va oferi senzatii de neuitat.

Datorita unei rezolutii de doua ori mai mari decat a televizoarelor HD standard, noile televizoare Samsung furnizeaza o experienta uluitoare, care va duce dincolo de ecran, intr-o lume de o profunzime totala. Dupa ce ati vazut textura bogata si vie a imaginilor Full HD, programele TV si filmele dvs. preferate nu vor mai fi niciodata aceleasi.

Si dupa cum bine ne-a obisnuit Samsung, noile televizoare cuprind cele mai revolutionare tehnologii care va permit sa pastrati legatura cu prietenii si cu familia din confortul de acasa sau sa partajati cu usurinta continutul aflat pe PC sau pe dispozitivele mobile.

Aplicaţia Skype pentru Smart TV, disponibila gratuit in magazinul Samsung Apps combinata cu setul pentru camera Skype, va permite sa efectuati apeluri video de inalta calitate, pe ecran lat, la tarife mici sau chiar gratuit. Puteti crea conturi Skype noi, le puteti accesa pe cele existente si puteţi naviga utilizand telecomanda televizorului.

Aplicatia AllShare Play se conecteaza wireless la dispozitive compatibile prin tehnologia DLNA pentru ca filmele, fotografiile si muzica stocate sa poata fi vizualizate, ascultate sau distribuite pe televizor.
Cu intrarile High Definition Multimedia Interface (HDMI), televizorul Samsung va v-a transforma camera de zi intr-un centru de divertisment multimedia, iar cu tehnologia ConnectShare Movie pur si simplu conectati unitatea de memorie USB la televizor si urmariti instantaneu filme, fotografii sau muzica.

Iar daca nu te-am convins pana acum ca ai toate motivele sa te bucuri de aceste produse, te anunt ca evoMAG iti pune la dispozitie si sistemul de plata, Card Avantaj cu 12 rate, fara dobanda, pentru plata integrala a ratei lunare.