Fiecare tableta Samsung ATIV iti aduce cadou un super ceas!

BUCURESTI - 28 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Seria promotiilor continua la evoMAG, iar pasionatii de tehnologie au parte de o noua surpriza. Cea mai noua tableta, Samsung ATIV XE500T1C vine insotita de un cadou exceptional: Ceasul SEIKO 5 Automatic.

Fiecare tableta Samsung ATIV iti aduce cadou un super ceas!

Samsung Ativ 500T ruleaza programele de care aveti nevoie pe un sistem de operare Windows 8, cu o  forma eleganta si usoara. Profitati de interfata intuitiva ultra-subtire de proiectare si de designul usor si viata lunga a bateriei ce poate duce oriunde, in timp ce tastatura de andocare ofera flexibilitatea de a trece de la desktop la tableta fara niciun efort.

Procesorul Intel Atom Z2760 1.80 GHz dual-core dispune de tehnologiile Intel Burst si Intel Hyper-Threading. Cu o tastatura de andocare, functionalitate S Pen si touch screen, Ativ Smart se conecteaza la PC si la lumea ta ca niciodata inainte.

Utilizati S Pen  pentru a lua note, instructiuni de schita si trimite mesaje scrise direct de mana ta.

Windows 8 va permite sa personalizati dispozitivul si va ofera acces instantaneu la toate persoanele preferate, aplicatii, site-uri si multe altele. Utilizati SW Update pentru a rula fara probleme cu ultima versiune de software si drivere si pentru a descarca functia Samsung Quick Starter, care adauga o bara de instrumente si un nou buton pentru navigarea usoara in Desktop View. In plus, conectati-va la SkyDrive si stocati de oriunde fisierele, fotografiile, videoclipurile si multe altele prin conexiune cloud.

Conectati-va Samsung Ativ XE500T1C inteligente 500T cu mai multe dispozitive compatibile prin intermediul WiFi sau internet. Utilizati SW Update pentru a actualiza si de a descarca tehnologia AllShare, pentru a permite accesul unui continut nou sau pentru a partaja un continut existent cu un  Smart TV, un smartphone sau un aparat de fotografiat. Tastatura de andocare permite conectarea rapida pentru player-ul MP3, camera foto si alte dispozitive USB.

Desi este mai mica, are aceeasi putere si viteza ca un computer desktop datorită Windows 8, astfel incat  puteti rula software-ul favorit, inclusiv Microsoft Office, sau puteti crea, edita si partaja documente cu oricine in conditii de siguranta si fara probleme de compatibilitate prin intermediul Samsung Smart PC. Procesorul puternic poate rula aplicatii multiple simultan şi permite navigarea pe Internet alaturi de efectuarea altor operatii.

Iar daca nu te-am convins pana acum ca ai toate motivele  sa te bucuri de aceste produse, te anunt că evoMAG iti pune la dispozitie si sistemul de plata, Card Avantaj cu 3 rate, fara dobanda, pentru plata integrala a ratei lunare.