Incepe numaratoarea inversa pentru evoBlack Friday

BUCURESTI - 19 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Luna aceasta reducerile se tin lant la evoMAG. Daca pana acum toti clientii au beneficiat de cele mai bune campanii promotionale la camere foto, laptopuri, procesoare si multe altele, pe 23 noiembrie se anunta marele eveniment, evoBlack Friday.

Incepe numaratoarea inversa pentru evoBlack Friday

Inspirata de celebra sarbatoare americana  cunoscuta la nivel mondial, evoBlack Friday este ziua care aduce sute de milioane de cumparatori in magazine si reprezinta inceputul perioadei de achizitii febrile pentru Sarbatorile de Iarna.

Dupa numarul record de vanzari  inregistrat  anul trecut la prima editie de participare, anul acesta, unul dintre cele mai mari magazine din domeniul IT& C din tara, evoMAG vine in intampinarea clientilor cu desfasurarea acestei campanii, timp de doua zile, incepand de vineri de la 00:00. Te asteapta super oferte extrem de atractive si mai ales scaderi considerabile de preturi pentru o gama variata de categorii de produse.

Cei interesati sa achizitioneze produse  la  preturi extrem de mici, vor fi nevoiti sa “vaneze” ofertele ce vor fi afisate vineri, pe  23 noiembrie la orele 00:00 pe site-ul www.evoMAG.ro.

Prin evoBlack Friday, evoMAG da startul cumparaturilor de Craciun si incurajeaza clientii sa achizitioneze  acum produsele pe care si le doresc , beneficiind astfel de cele mai bune preturi din acest an.

Iar daca nu te-am convins pana acum ca ai toate motivele sa te bucuri de aceasta zi, te anunt ca evoMAG iti pune la dispozitie si sistemul de plata, Card Avantaj cu 12 rate, fara dobanda, pentru plata integrala a ratei lunare.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evolution-prest-systems-srl/incepe-numaratoarea-inversa-pentru-evoblack-friday