La evoMAG ai doua noi categorii de produse

BUCURESTI - 14 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Farmaceutic

Odata cu venirea primaverii, evoMAG ofera cele mai frumoase cadouri reprezentantelor sexului frumos introducand in oferta sa doua noi categorii de produse: ”Mama si copilul” si „Cosmetice”.

La evoMAG ai doua noi categorii de produse

Pentru ca timpul petrecut alaturi de cei mici este de nepretuit, evoMAG vine in ajutorul mamicilor, punand la dispozitie o vasta oferta de produse pentru ingrijirea copiilor. Puteti gasi orice de la scutece si servetele pana la dispozitive de monitorizare, produse de alimentatie sau igiena si sanatate. Stim ca va doriti tot ce este mai bun pentru copiii dumneavoastra si pentru asta cele mai mari companii de profil, Philips, Pampers sau Beurer sunt prezente la evoMAG cu cele mai eficiente solutii.

O noua categorie destinata in principal femeilor, este cea a cosmeticelor. Stim cu totii cat de importante sunt produsele de ingrijire si infrumusetare pentru femei si cat timp necesita alegerea si achizitionarea lor. Incepand din luna martie, evoMAG va pune la dispozitie cea mai comoda si rapida posibilitate de comanda a produselor din gamele Olay, PANTENE, HEAD&SHOULDERS, Oral-B, Always sau Discreet. In plus, puteti beneficia si de diversele promotii oferite, astfel incat puteti uita de obositoarele plimbari prin magazine in cautarea celor mai bune oferte.