Promotii si cadouri de la evoMAG.ro pana la sfarsitul lunii august

BUCURESTI - 30 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Retail

evoMAG.ro te asteapta online cu o serie de promotii avantajoase si cadouri inedite la toata gama de laptopuri. Promotia este valabila pana pe data de 31 august 2012.

 Promotii si cadouri de la evoMAG.ro pana la sfarsitul lunii august

In aceasta vara uita de problemele vechiului tau laptop si alege produse de calitate la preturi accesibile. Preturile laptopurilor aflate in promotia evoMAG.ro incep de la 1249 lei si drept bonus, la fiecare produs cumparat primesti cadou si un cooler.

Laptopuri la promotie de pe evoMAG.ro

Laptopurile Acer Aspire sunt create pentru utilizatorii dornici de divertisment si performanta. Permit stocarea tuturor fisierelor importante, sunt performante, usoare si pot fi luate oriunde. Memoria buna permite rularea celor mai noi aplicatii.

Laptopurile Dell Inspiron iti ofera acces la lucrurile care contreaza cel mai mult. Vei putea tine mai usor legatura cu familia si prietenii, vei asculta muzica preferata si vei impartasi albumele foto cu cei dragi. Laptopurile Dell Inspiron sunt rezistente, puternice si dispun de o tastatura spatioasa.

Laptopurile Lenovo sunt dotate cu procesoare Intel Core, sunt subtiri, ultra-usoare si rapide. Dispozitivele Lenovo combina puterea mare de procesare, capacitatea extinsa de stocare si redare audio de calitate cu estetica placuta si calitatile specifice tabletelor, precum pornirea rapida, revenire instantanee din modul stand-by si folosire pe toata durata zilei, fara reincarcarea bateriei.

Desi subtiri si acceptabile la greutate, aceste dispozitive Ultrabook ofera performanta necesara pentru a indeplini orice sarcina specifica utilizatorilor mobili, datorita componentelor de calitate.

La fiecare laptop achizitionat din gama oferita de evoMAG.ro primesti cadou si un cooler special creat pentru a-ti tine rece laptopul. 

 

Despre evoMAG.ro

evoMAG.ro este un site de comert electronic care are peste 85.000 produse active din domeniul IT&C si Telecomunicatii. Produsele de buna calitate, garantiile rezolvate mereu in regim de urgenta, livrarile cat mai rapide, pretul cat mai bun al produselor sunt doar cateva dintre serviciile site-ului evoMAG.ro.

Site-ul evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 20.000 de persoane, iar baza de date numara peste 130.000 de conturi active.