Vrei un laptop? Ai cele mai bune promotii la evoMAG

BUCURESTI - 16 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Stiinta / Cercetare, Tehnologie, Internet

Grabeste-te si vino in aceasta toamna la evoMAG, pentru a profita de preturile promotionale oferite laptop-urilor Asus, Acer si Lenovo. Stocul este limitat!

Vrei un laptop? Ai cele mai bune promotii la evoMAG

ASUS

Placute privirii si cu performante uimitoare, noile laptopuri ASUS sunt construite superb, sunt subtiri si usoare si nu renunta la nimic in materie de functionalitate.

Dotate cu  procesoare destinate performantelor multitasking superioare, sunt de asemenea accesorii pentru cei preocupati de imagine, cei care isi afirma individualitatea si apreciaza lucrurile frumoase in viata.

La achizitionarea unui laptop ASUS negru, evoMAG iti daruieste un Mouse Optic 100 4PJ, respectiv un Mouse BlueTrack Express pentru varianta de laptop alba.

Acer Aspire 5733Z-P622G32Mikk

Laptopul Acer Aspire 5733Z-P622G32Mikk este atractiv, ergonomic si durabil. Datorita abundentei de aplicatii multimedia si socializare, disponibile astazi, rularea simultana a acestora este mai importanta ca oricand.

Avand in vedere acest lucru, Aspire 5733Z-P622G32Mikk incorporeaza procesorul Intel Pentium P6200 si memoria de 2 GB, astfel incat sistemul tau va rula intotdeauna eficient. De asemenea, hardul de 320 GB ofera spatiu amplu de stocare pentru toate fisierele multimedia pe care ati putea dori sa le pastrati.

In limita stocului disponibil, evoMAG iti ofera la achizitionarea acestui  laptop  un Mouse Wireless BlueTrack Mobile 3500, editia limitata GMF-00246.

Lenovo IdeaPad G580

Laptop-ul Lenovo G580 este combinatia perfecta intre accesibilitate, caracteristici si performanta inteligenta! Dur, dar elegant si cu multe din cele mai recente caracteristici, acest laptop accesibil te va ajuta sa treci peste orice provocare.

Acesta dispune de noua generatie de procesoare Intel Core, suport grafic HD si difuzoare stereo integrate. In plus, caracteristici cum ar fi Tehnologia VeriFace Face Recognition ofera un mod distractiv de a te conecta la PC.

Pentru acest laptop, in limita stocului disponibil evoMAG ofera cadou Mouse-ul Optic PJ100.

Daca nu te-am convins pana acum ca merita  sa cumperi unul dintre laptopurile din oferta,  te anunt ca evoMAG iti pune la dispozitie si sistemul de plata, Card Avantaj cu 10 rate, fara dobanda, pentru plata integrala a ratei lunare.

Taguri: asuslaptopcadouAcerLenovoevomagmouse
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evolution-prest-systems-srl/vrei-un-laptop-ai-cele-mai-bune-promotii-la-evomag