Abilitati de comunicare si coaching pentru dezvoltarea ta si a echipei

Eforie Nord - 23 august 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, HR

26-28 august – Hotel Europa****, Eforie Nord
http://www.learningmoments.ro/abilitati-de-comunicare-si-coaching.html

V-ati intrebat de ce cu unii oameni pare atat de dificil sa vorbesti, iar cu altii atat de simplu?
Va puteti aduce aminte de situatii in care abia sa fi intalnit pe cineva si sa ai senzatia ca il stii de-o viata? Ceva din acea persoana v-a facut sa va simtiti confortabil.

Cursul Abilitati de comunicare si coaching pentru dezvoltarea ta si a echipei ” va ajuta sa intelegeti impactul pe care il puteti avea asupra celorlalti cu ajutorul abilitatilor de comunicare si coaching.
Acest program ofera instrumente concrete care pot fi invatate in timp scurt si sunt aplicabile de a doua zi in propria activitate.

Abilitati de comunicare si coaching pentru dezvoltarea ta si a echipei

De ce sa participi la un astfel de curs

Fiecare dintre noi are valorile sale, convingerile sale, slabiciunile sale, felul sau de a fi si de a intelege lumea. În acelasi timp avem tendinta sa credem ca toata lumea gandeste ca noi, intelege ca noi si intelege ce spunem noi. Dar…, bariera. Drum inchis.

Daca vrem sa comunicam bine cu celalalt, e nevoie sa recunoastem unicitatea fiecaruia, si de a deschide portile intelegerii prin prezenta noastra, exprimarea si ascultarea constienta.

Nu poti dezvolta pe cineva care nu doreşte sa se dezvolte, Nu poti implica cu adevarat pe cineva care nu doreşte sa se implice, Însa poti sa-i sprijini pe oameni sa afle ce anume ii opreşte sa-şi doreasca aceste lucruri şi sa-şi atinga intregul potential. Şi poti apoi sa-i sprijini sa-şi gaseasca singuri resursele pentru a deveni ceea ce doresc.

La finalul acestui curs tu poti:

    Sa identifici ce neajunsuri exista si te impiedica sa comunici eficientSa inveti impactul mesajelor non-verbaleSa dezvolti abilitati de a ascultare activa si de a empatiza cu ceilaltiSa imbunatatesti abilitatile de relationare in situatii dificileSa afli modul in care poti integra o abordare de coaching in practica de zi cu ziSa contribui activ la dezvoltarea oamenilor din echipa taSa descoperi in coaching un instrument puternic de dezvoltare

Acest program de dezvoltare a oamenilor si organizatiilor este realizat pe baza Modelului de Coaching al Corporate Coach University din SUA şi este furnizat in Romania de traineri licentiati de CCU.

 

Mai multe informatii la:

http://www.learningmoments.ro/abilitati-de-comunicare-si-coaching.html

Despre Evolutiv Consultants Network

Evolutiv Consultants Network, companie de Learning & Development specializata in dezvoltarea oamenilor din companii;

EVOLUTIV Consultants Network – construieste programe customizate plecand de la obiectivele de business ale clientului, tinand cont de asteptarile punctuale ale tuturor stakeholderilor interni si externi, utilizand un spectru de instrumente specifice de Learning& Development.

catalin.lazar@evolutivconsultants.ro www.evolutivconsultants.ro

Taguri: ComunicareCoaching