Curs open -Program Avansat Train of Trainers cu AT si NLP

BUCURESTI - 3 iulie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, HR

Formatorii/trainerii sunt cei care provoaca organizatia să invete. E una din cele mai frumoase meserii din lume. Ajunge sa atinga sufletele oamenilor de orice varsta, din orice domeniu, sau categorie sociala, oriunde în lume. Deschide usi catre oportunitati uluitoare si deschide ochii in fata ideilor novatoare.

Training-ul incurajeaza, imbogateste, inflacareaza, lumineaza si imputerniceste.

Daca vrei sa lasi semne in urma ta, atunci aceasta meserie te poate ajuta.

Evolutiv Consultants Network a dezvoltat Programul de Formatori de Formatori - Train of Trainers in 2 trepte. Modul Basic, dublu autorizat CNFPA Romania si ITOL Marea Britanie cat si Modulul Avansat cu AT si NLP.

Mai multe info pe pagina noastra: www.learningmoments.ro

Curs open -Program Avansat Train of Trainers cu AT si NLP

20-21 iulie = Bucuresti, Rin Grand Hotel, Modul Avansat Train of Trainers cu elemente de AT (Analiza Tranzactionala)  si NLP (Programare Neuro Lingvistica)

30 iulie-01 august = Iasi, Hotel Ramada, Modul Basic, Train of Trainers dublu certificat CNFPA Romania si ITOL Marea Britanie

Despre Evolutiv Consultants Network

Evolutiv Consultants Network, companie de Learning & Development specializata in dezvoltarea oamenilor din companii;

EVOLUTIV Consultants Network – construieste programe customizate plecand de la obiectivele de business ale clientului, tinand cont de asteptarile punctuale ale tuturor stakeholderilor interni si externi, utilizand un spectru de instrumente specifice de Learning& Development.

catalin.lazar@evolutivconsultants.ro www.evolutivconsultants.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evolutiv-consultants-network-srl/curs-open-program-avansat-train-of-trainers-cu-at-si-nlp