Public Speaking by Evolutiv

BUCURESTI - 25 iunie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, HR

Teama de a vorbi în public le surclaseaza pe cea de a se imbolnavi si cea de a fi singur. Fapt este ca, oriunde am lucra, la un moment dat avem de sustinut o prezentare in public.

learningmoments.ro

Public Speaking by Evolutiv
 Creierul incepe sa functioneze atunci cand te nasti si nu se mai opreste decat in momentul in care te ridici sa vorbesti in public 

Sir George Jessel

Deseori ne facem o parere despre oameni dupa modul in care se adreseaza in public. Uneori, cuvintele nu sunt de- ajuns. In sprijinul lor vin gesturile, postura, mimica. De ce? Raspunsurile duc la functiile comunicarii non-verbale.

Care este structura comunicarii non-verbale? Cu ce abilitaţi ne cucereste un bun vorbitor? De unde capata încrederea? Ce semne, coduri si canale de comunicare sa folosim pentru a transmite mesajul dorit?

 

La final, TU vei fi dezvoltat

… metode proprii de comunicare care sa iti dea posibilitatea sa atragi si sa mentii atentia publicului. Vei putea combina ceea ce este mai bun în constientizarea de sine si in cunoasterea celorlalti.

… o suma de tehnici de pregatire si sustinere a prezentarilor pentru a crea o imagine credibila si profesionista.

… flexibilitatea astfel incat sa ai mai multe alegeri, si in consecinta mai multa putere asupra situatiilor neprevazute.

… capacitatea de a genera impact, implicare si entuziasm, prin deschiderea prezentarilor in ritm alert, energizant, care sa iti potenteze personalitatea si obiectivul discursului.

Cursul contribuie la bucuria de a constientiza ca reputatia de bun comunicator te insoteste in dezvoltarea carierei si in generarea schimbarilor din jurul tau.

 

Mai multe info la: www.learningmoments.ro

Despre Evolutiv Consultants Network

Evolutiv Consultants Network, companie de Learning & Development specializata in dezvoltarea oamenilor din companii;

EVOLUTIV Consultants Network – construieste programe customizate plecand de la obiectivele de business ale clientului, tinand cont de asteptarile punctuale ale tuturor stakeholderilor interni si externi, utilizand un spectru de instrumente specifice de Learning& Development.

catalin.lazar@evolutivconsultants.ro www.evolutivconsultants.ro