Află cele mai comune mituri ale aparatelor dentare, chiar de la medicii ortodonți RG Dental

Targoviste - 18 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Există multe mituri legate de aparatul dentar și poate fi dificil să știi ce este adevărat și ce este fals. De aceea suntem aici pentru a clarifica lucrurile! În această postare, vom risipi unele dintre cele mai frecvente mituri despre aparatul dentar și vă vom oferi explicații relevante. Așa că, fără alte formalități, haideți să începem!

aparat dentar targoviste

aparat dentar targoviste

 Vom discuta despre procedură, vă vom oferi pregătirea necesară, prin informații relevante și sfaturi de îngrijire ulterioară, pentru întreținerea aparatului dentar acasă. 

RG Dental

Este esențial să adunați toate informațiile de care veți avea nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Aceste date ar trebui, în general, să fie solicitate direct de la ortodont, care este cel mai bine poziționat pentru a oferi răspunsuri precise și veridice.

 

 Medicii ortodonți RG Dental ne explică ce este adevărat și ce este fals:

 Mit #1: Aparatele dentare afectează vorbirea

Dacă vorbim despre aparatul dentar lingual, care se plasează pe interiorul dinților, sau despre aparatul dentar mobil (pentru copii) care acoperă cerul gurii, poate exista un mic disconfort la pronunțarea anumitor termeni. Acest lucru este normal, dar nu și esențial!

Pronunția este doar o chestiune de timp până când pacientul se va obișnui cu ea. Cu aparatul dentar convențional pe partea exterioară a dinților, nu există astfel de dificultăți în ceea ce privește pronunțarea cuvintelor sau a sunetelor.

 Mit #2: Purtarea aparatului dentar doare

Deși este adevărat că unii pacienți resimt un ușor disconfort după montarea aparatului dentar, acest lucru nu este general valabil.

După prima etapă, majoritatea pacienților nu mai simt niciun disconfort. Aparatele ortodontice concepute cu tehnologie de ultimă generație funcționează eficient prin aplicarea unei presiuni ușoare în mod continuu, astfel încât nu există durere.

 Mit #3: Aparatele dentare sunt special concepute doar pentru copii

Putem striga un NU răsunător! Nu există o limită de vârstă pentru aparatul dentar. Fie că sunteți un copil mic care are nevoie de tratament ortodontic pentru a-și dezvolta corect și armonios dinții, fie că sunteți un adult care dorește să repare probleme de lungă durată, sunteți candidatul ideal pentru acest tratament.

 Mit #4: Aparatele dentare sunt inestetice

Acest lucru nu mai este cazul! De fapt, aparatul dentar nu ar trebui să fie numit deloc inestetic. Adevărul este că, în trecut, acestea erau mai puțin atractive, dar cu noua tehnologie de astăzi, unele tipuri de aparate dentare sunt practic nedetectabile.

Chiar și cele cu brackeți metalici, pe partea exterioară a dințiilor, pot fi accesorizate cu elastice colorate, sau pot fi de culoarea dintelui pentru a trece neobservate, cele linguale sunt pe partea interioară a dinților deci nu se văd, iar mai nou au devenit la modă cele invizibile care nici nu sunt observate de cei din jur. Cât de tare e asta?!

 Medicii ortodonți de la clinica RG Dental din Târgoviște oferă opțiuni contemporane de diagnostic și tratament, precum și asigurarea unei strategii de tratament de care veți fi complet mulțumit, fără a risca dificultăți suplimentare.

 

Contact:

str. I. C. Visarion 4, Targoviste

rg.impex.srl@gmail.com

0732 462 209

www.rgdental.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ex-nume-brand/afla-cele-mai-comune-mituri-ale-aparatelor-dentare-chiar-de-la-medicii-ortodonti-rg-dental