Alege servicii dentare premium în Brăila!

Braila - 25 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă sunteți în căutarea unui medic dentist în Brăila, ați ajuns la locul potrivit! Echipa noastră de profesioniști cu experiență oferă servicii stomatologice premium care vă vor lăsa mulțumit și încrezător.

dentist Brăila

dentist Brăila

 Dacă sunteți în căutarea unui cabinet stomatologic care să fie mai presus de restul, veniți să ne vedeți! Vă promitem că nu veți fi dezamăgiți. 

Clinica stomatologică Stelidental

Înțelegem că nu toată lumea se simte confortabil cu mersul la dentist în Brăila, așa că facem tot posibilul pentru a ne asigura că fiecare vizită este cât mai plăcută. Oferim o varietate de servicii, inclusiv albirea dinților, implanturi dentare și multe altele!

 

De ce suntem o clinică căutată de foarte mulți pacienți? Pentru că oferim tratamente dentare de înaltă calitate și seriozitate!

 

Oferim o gamă completă de tratamente, utilizând tehnologii de ultimă generație și metode moderne, sub conducerea și coordonarea unei echipe multidisciplinare cu o expertiză vastă în domeniu.

Vom vorbi despre serviciile pe care le oferim și cum ne diferențiază acestea, pentru a avea o idee mai clară despre sectorul nostru stomatologic:

 

Implantologie - Implantul dentar este la ora actuală una dintre modernele soluții de înlocuire a dinților lipsă. Tratamentul realizat de implantologii noștri se bazează, în primul rând, pe un control clinic amănunțit, care include și computer tomograf și plan de tratament personalizat.

 

Endodonție - tratamentul endodontic se ocupă cu stoparea afecțiunilor din interiorul dintelui, mai exact cu afecțiunile pulpei dentare.

 

Protetica dentară - Protetica dentară este ramura care se ocupă cu înlocuirea dinților deteriorați sau reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare. Orice tip de proteză este realizat de tehnicieni dentari, în cadrul laboratoarelor de tehnică dentară.

 

Profilaxia - În stomatologie, profilaxia dentară reprezintă măsurile care se iau pentru prevenirea și răspândirea problemelor dentare. În clinica noastră se pune foarte mare accent pe prevenirea afecțiunilor.

 

Albirea dentară - Albirea dentară este un procedeu prin care se redau dinților îngălbeniți o culoare mai albă. Cu mersul la dentist puteți beneficia de acest tratament, folosindu-ne de laserul dentar sau aparatul Philips White Zoom, tehnologii revoluționare, care aduc rezultatele mai aproape de succes.

 

Parodontoză - În cazul în care depunerile de placă bacteriană și tartru nu sunt eliminate printr-o igienă orală potrivită sau specializată, există posibilitatea ca, în timp, aceasta să evolueze până se ajunge la parodontoză. În cadrul clinicii noastre puteți avea parte de un tratament lipsit de durere și disconfort, deoarece folosim laserul dentar.

 

Ortodonție - Ramura medicinei dentare care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților, reglarea mușcăturilor și a rapoartelor dintre cele doua maxilare. Cu ajutorul vizitelor la dentist, toate nevoile și dorințele pot fi îndeplinite, punând la dispoziția pacienților toate tipurile de aparate dentare.

 

Investigația dentară 3D - ne ajutăm de tomografia dentară CBCT, utilă în mai multe ramuri ale stomatologiei. Acestea pot fi: implantologie, chirurgie, ortodonție, ORL, endodonție, parodontologie, patologie.

 

 

Solicitați chiar astăzi o programare, iar clinica stomatologică Stelidental va avea grijă de zâmbetul dumneavoastră!

 

 

 

Contact:

Bdul. Independentei, nr. 216, Braila

0723 137 978

www.stelidental.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Taguri: dentist brăila
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ex-nume-brand/alege-servicii-dentare-premium-in-braila