Aparate dentare colorate acum la Etiquette Medical Center!

Targoviste - 12 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Vrei să știi ce culoare de elastic ți s-ar potrivi pentru aparatul dentar? Te gândești să-ți pui aparat dentar, dar nu știi daca o să arate estetic? Nu vă faceți griji, vă putem ajuta! În această postare, vom discuta despre diferitele culori disponibile pentru a personaliza aparatul dentar și despre modul în care acesta vă pote avantaja aspectul general.

aparat dentar targoviste

aparat dentar targoviste

 Suntem bucuroși să vă personalizam aparatul dentar în culorile potrivite cu personalitatea și preferințele dvs. pentru un zâmbet cât mai colorat! 

Etiquette Medical Center

De asemenea, vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să selectați culoarea potrivită pentru dumneavoastră. Așadar, dacă sunteți curioși în legătură cu aparatele dentare colorate, continuați să citiți!

Aparatele cu elastice colorate sunt frecvent solicitate de copii și adolescenți, care au un dentist specializat în ortodonție. Aceste aparate tradiționale folosesc legături elastice pentru a se conecta la exteriorul dinților, fie că sunt din metal sau transparente.

 Aceste elastice colorate mențin arcul în poziție, ele fiind cele care îl țin în tensiune. Presiunea este la început mai mare, iar pe măsură ce elasticitatea lor scade, scade și forța, de aceea pe parcursul tratamentului sunt necesare vizite la cabinetul stomatologic la fiecare 4 săptămâni, iar în cadrul acestor ședințe, culoarea aleasă a elasticelor poate fi schimbată.

 

 

Ce culori sunt disponibile pentru elasticele aparatului dentar fix?

 

Unii pacienți aleg să își îmbunătățească aspectul zâmbetului cu un aparat dentar metalic, dar unii preferă o opțiune mai colorată. Pacienții pot alege acum dintr-o varietate de culori pentru a-și exprima individualitatea datorită elasticilor colorați. Alegerile sunt nelimitate, fie că doriți să mergeți pe varianta tradițională cu elastice albe sau negre, fie că doriți să adăugați un strop de culoare cu roz sau albastru.

 

 

La Etiquette Medical Center toate dorințele pacienților sunt îndeplinite!

 

„Este adevărat că aparatele dentare cu elastice colorate sunt mai scumpe?”  O întrebare foarte des întâlnită de medicii noștri ortodonți. În mod surprinzător, răspunsul este nu. Chiar dacă doriți elastice transparente sau colorate, prețul este același. Așa că nu ezitați să vă exprimați preferințele!

 

Care este culoarea potrivită pentru tine?

 

Adolescenții care au nevoie de tratament cu aparat dentar fix, aleg elasticele colorate și doresc să își potrivească aspectul sau stilul cu culorile acestuia.

Desigur, în acest caz este foarte mult vorba despre preferințele fiecăruia.

Fie că îți dorești să optezi pentru verde, galben, roz sau roșu sau preferi negrul sau albul, echipa Etiquette Medical Center este aici pentru a îndeplini aceste dorințe!

Noi ne ocupăm de tot, asigurându-ne că fiecare pacient părăsește clinica noastră cu un zâmbet frumos și mai ales sănătos. De aceea, dorim să dezvoltăm o legătură mai puternică între medic și pacient, prin încredere și dedicare! Vă așteptăm în clinica noastră pentru a ne cunoaște!

 

 

Contact:

Calea Domnească 159, Târgoviște

0765 217 803

office@etiquettemed.ro

www.etiquettemed.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ex-nume-brand/aparate-dentare-colorate-acum-la-etiquette-medical-center