Aveți întrebări despre tratamentul cu implant dentar? Medicii Art Implant răspund!

BUCURESTI - 3 octombrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă vă gândiți la un tratament cu implanturi dentare, probabil că aveți o mulțime de întrebări. Ce sunt implanturile dentare? Cum funcționează acestea? Cum este procesul? Cine este un candidat bun pentru implanturi dentare? Medicii Art Implant sunt întotdeauna disponibili pentru a vă răspunde la întrebări!

implant dentar bucuresti

implant dentar bucuresti

 Suntem la doar un apel distanță, așa că nu amânați ceea ce poate însemna sănătatea dumneavoastră orală.  

Echipa Art Implant

Înțelegem că tratamentul cu implanturi dentare poate părea intimidant, dar echipa noastră de experți vă va ghida în fiecare etapă a procesului. Vrem să ne asigurăm că vă simțiți încrezător și informat cu privire la opțiunile de tratament disponibile în prezent.

 

 

Este necesară înlocuirea un dinte lipsă?

Atunci când un dinte nu este înlocuit după ce a fost pierdut, dinții vecini și cei opuși vor fi dezechilibrați și vor prinde mobilitate. Acest lucru ar putea duce la dificultăți de mușcătură cu timpul. Dacă dinții dumneavoastră nu sunt aliniați sau dacă aveți o mușcătură strâmbă, sănătatea tuturor dinților dumneavoastră este pusă în pericol. Există, de asemenea, posibilitatea ca dinții adiacenți să se carieze prematur și să devină mobili.

 

 

Ce înseamnă mai exact material biocompatibil?

Pentru realizarea implantului dentar a fost folosit un material biocompatibil. Adică, este un material care se integrează cu ușurință în orice țesut uman, permițând osteointegrarea, titanul fiind un astfel de metal.

 

 

Ce înseamnă osteointegrare?

Termenul de "osteointegrare" se referă la o conexiune solidă și durabilă între osul viu și suprafața unui implant dentar. Osteointegrarea este legătura fizică imediată dintre suprafața implantului și osul înconjurător și nu necesită participarea altor țesuturi.

 

 

Cât timp rezistă un implant dentar?

Șansele de a avea dinți cu aspect și senzație naturală sunt mult mai mari atunci când se folosesc implanturi dentare. Pentru ca aceștia să dureze, este necesar să vizitați frecvent medicul dentist și să aveți obiceiuri bune de igienă orală.

 

 

De ce să aleg un implant dentar și nu o lucrare dentară?

Implanturile dentare sunt cea mai eficientă și durabilă opțiune de restaurare pentru pierderea dinților. De asemenea, aceștia restabilesc capacitatea unei persoane de a mușca și mesteca corect, precum și de a readuce zâmbetul la atractivitatea inițială.

Cu toate acestea, dacă pierdeți un dinte, cel mai bine este să nu întârziați să mergeți la un dentist. Probleme precum o sănătate orală precară și probleme digestive pot rezulta din lipsa dinților. Acestea sunt avantajoase și deoarece dinții sănătoși adiacenți nu sunt "sacrificați" pentru ele, așa cum se întâmplă în cazul altor tratamente protetice.

 

Nu mai amânați călătoria dumneavoastră dentară! Echipa fantastică de la Art Implant, din București, este întotdeauna gata să vă ajute în drumul spre un zâmbet deplin și sănătos. Dă-ne un telefon, abia așteptăm să discutăm cu tine despre cum te putem ajuta să îți îmbunătățești sănătatea orală!

 

 

Contact:

Bld. Corneliu Coposu, Nr. 35, Etaj 1, Bucuresti, Sect.3

0731.321.111

www.artimplant.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/aveti-intrebari-despre-tratamentul-cu-implant-dentar-medicii-art-implant-raspund