Cum își dai seama ca ai nevoie de aparat dentar? Află explicația de la medicii RG Dental din Târgoviște

Targoviste - 22 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă vă gândiți la un aparat dentar, una dintre primele întrebări pe care probabil că le veți pune este "De unde știu că am nevoie de aparat dentar?" Răspunsul la această întrebare se află în istoricul dumneavoastră dentar și în examinarea dinților dumneavoastră.

aparat dentar targoviste

aparat dentar targoviste

 Dacă sunteți ca majoritatea pacienților, probabil credeți că aparatul dentar este o soluție doar pentru copii. Greșit! Adevărul este că acest tratament ortodontic poate fi benefic și pentru adulți! 

RG Dental

În această postare, vom discuta despre cum vă puteți da seama ca aveți nevoie de un aparat dentar și de ce este important să consultați un medic ortodont. Vă mulțumim că ați citit!

Să presupunem că nu sunteți sigur dacă aparatul dentar este cea mai bună opțiune pentru situația dumneavoastră. Există câteva lucruri de luat în considerare. Primul pas este să mergeți la medicul ortodont pentru o consultație.

Acesta vă va putea spune dacă este necesar un plan de tratament și ce tip de aparat dentar ar fi cel mai potrivit pentru situația dumneavoastră particulară.

 

 

Cum poți să îți dai seama și singur că ai nevoie de aparat dentar?

Există mai multe circumstanțe în care necesitatea unui tratament ortodontic este evident. Situațiile pe care le puteți observa acasă vor fi enumerate și explicate mai jos, dar mai întâi vom trece în revistă ce sunt aceste anomalii dentare.

Anomaliile dentare sunt nereguli în poziția naturală a dinților care trebuie reparate pentru a asigura o sănătate orală totală. Ele există într-o varietate de forme, dar vă putem asigura că în clinica noastră le putem trata absolut pe toate!

 

Ocluzia adâncă = dinții de pe arcada superioară acoperă vertical mai multe de jumătate din suprafața dinților de pe arcada inferioară

Ocluzia deschisă = dinții frontali, atât de pe arcada superioară cât și cei de pe cea inferioară, nu se ating în momentul mușcăturii

Ocluzia inversă = înclinarea pronunțată spre exterior a dințiilor de pe arcada inferioară față de cei de pe arcada superioară

Înghesuirea dentară = dinții sunt prea mari sau oasele maxilare prea mici și astfel apar înghesuirile dentare

Spațierea dentară = dinții sunt mai mici, astfel apar spațiile interdentare

Compresia de maxilar = înclinarea accentuată spre exterior a dinților de pe arcada superioară, față de cei de pe arcada inferioară

 

Dacă oricare dintre condițiile descrise mai sus se regăsește la nivelul dinților dumneavoastră, ar trebui să vizitați un ortodont cât mai curând posibil pentru a începe programul de tratament. De ce?

 

 

Aceste anomalii trebuie tratate cât mai repede pentru a vă:

- Recăpăta mult doritul aspect estetic al danturii

- Scădea riscul de boli parodontale

- Reduce riscul de acumulări de tartru și carii

- Elimina riscul tulburărilor digestive cauzate de masticația incorectă

- Recăpăta funcțiile fonetice

- Recăpăta fizionomia feței

 

Ortodonțiștii de la clinica RG Dental din Târgoviște oferă servicii contemporane de diagnostic și tratament, precum și un plan de tratament complet de care veți fi complet mulțumit, fără alte griji.

Vom trece în revistă procesul, vă vom oferi pregătirea necesară, precum și informații relevante și sugestii de îngrijire ulterioară pentru întreținerea aparatului dentar la domiciliu. Suntem nerăbdători să începem un nou capitol al zâmbetului dumneavoastră sănătos și atractiv la clinica RG Dental din Târgoviște!

 

 

Contact:

str. I. C. Visarion 4, Targoviste

rg.impex.srl@gmail.com

0732 462 209

www.rgdental.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ex-nume-brand/cum-isi-dai-seama-ca-ai-nevoie-de-aparat-dentar-afla-explicatia-de-la-medicii-rg-dental-din-targoviste