Cursuri la distanta - secretul unei cariere de succes

BUCURESTI - 9 august 2022

Comunicat tip General in Cursuri

In ciuda faptului ca angajatorii cer studii superioare pentru a ocupa un anumit post, o diploma in sine nu garanteaza nimic. Uneori, un stagiar fara o educatie adecvata si fara documente la mana face fata sarcinii de multe ori mai bine decat un specialist calificat.

Cursuri la distanta - secretul unei cariere de succes

Cursuri la distanta - secretul unei cariere de succes

Ce oportunitati ofera un set de cursuri la distanta?

Daca esti deja incadrat in campul muncii, dar nu vezi nicio „lumina” sau crestere in cariera, poate ca ar merita sa te gandesti sa iti schimbi profesia sau sa capeti noi competente pentru a-ti deschide noi oportunitati.

Nu iti fie teama sa renunti la locul de munca sau sa iti iei timp sa analizezi ce vrei de la viata. Educatia de la distanta poate fi sansa ta, iar un set de cursuri la distanta iti pot schimba cursul vietii.

Care este avantajul educatiei la distanta?

Invatamantul la distanta presupune ca studentul va studia un program educational in mod independent. Interactiunea cu profesorii se va face prin diverse aplicatii, iar cursurile vor fi expediate direct pe mail. Aici succesul va depinde de elevul insusi, de disciplina si de munca sa.

Invatamantul la distanta ii transmite studentului nu numai cunostinte si competente profesionale, ci si calitati precum: autodisciplina, autodezvoltarea, responsabilitatea, etc.

Daca ceva timp in urma angajatorii erau mai degraba speriati si neincrezatori in ceea ce priveste detinatorii de diplome de invatamant superior la distanta, in fiecare an se risipeste mitul conform caruia studentii care urmeaza cursuri la distanta nu stiu nimic.

Aspecte pozitive ale invatamantului la distanta pentru persoanele care lucreaza

In prezent, mai mult de o treime dintre angajatori afirma ca invatamantul la distanta nu este inferior din punct de vedere calitativ fata de formele de invatamant cu norma intreaga si cu timp partial. Asadar, secretul numarul unu este ca, de fapt, absolventul are in mana o diploma de studii care ii confirma calificarea si nivelul de cunostinte.

Cert este ca oricine poate combina cu usurinta munca si studiile fara a crea probleme si neplaceri pentru sine si pentru angajatorii sai.

Detinerea unui document de studii (inclusiv daca a fost obtinut prin invatamant la distanta) creste sansele unui angajat de a fi promovat intr-o pozitie superioara sau de a ocupa o functie de conducere. 

Cu ajutorul unui set de cursuri Eurocor poti urma cursuri de reconversie profesionala si sa obtii un certificat sau o diploma care confirma dobandirea de noi cunostinte si competente care iti permite sa practici si sa lucrezi intr-un nou domeniu.

Totodata, daca lucrezii deja si urmezi in acelasi timp cursuri de invatamant la distanta, poti incepe sa exersezi la locul de munca. Bineinteles, angajatorii nu adopta intotdeauna acest tip de abordare, dar iti permite sa arati ce cunostinte ai obtinut.

Astfel, invatamantul la distanta iti permite sa combini cu succes munca si studiul, sa dobandesti competente teoretice si practice si sa le consolidezi in procesul de rezolvare a problemelor reale de munca. 

Alege cursuri la distanta de la Eurocor si profita de un program flexibil, invatatori empatici si cunostinte noi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ex-nume-brand/cursuri-la-distanta-secretul-unei-cariere-de-succes