De ce nu este indicat să amâni un implant dentar? Clinica Luxury Smile are răspunsul!

BUCURESTI - 17 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Nimănui nu-i plac programările la dentist, dar dacă trebuie să faci o implantare dentară, este cu siguranță mai bine să o faci mai devreme decât mai târziu.

implant dentar bucuresti

implant dentar bucuresti

 Dacă amânați tratamentul cu implanturi dentare, sănătatea dumneavoastră orală poate fi afectată. Implanturile dentare sunt o tehnică populară și de succes pentru a reface dinții care au fost pierduți din cauza unei boli sau a unei leziuni. Cu toate acestea, dacă nu sunt tratați prompt, consecințele pot fi grave. 

Luxury Smile

Acesta este sfatul echipei de la clinica stomatologică Luxury Smile din București. "Vedem adesea pacienți care au amânat ani de zile intervențiile chirurgicale dentare pentru că se tem de durere sau disconfort, dar asta nu face decât să înrăutățească lucrurile pe termen lung".

În această postare, medicii implantologi din cadrul clinicii Luxury Smile ne explică riscurile la care ne supunem dacă amânăm prea mult timp problema dinților lipsă!

 

Care sunt consecințele pierderii dinților?

- Lacunele dentare au o varietate de consecințe negative, ca de exemplu, pot duce la următoarele probleme:

- Aspect inestetic - Dinții lipsă conduc rapid spre un aspect de îmbătrânire al trasaturilor feței.

- Mobilitate dentară - În cazul golurilor dentare, dinții vecini pot migra, aducând astfel complicații și la mobilitatea acestora.

- Tulburări digestive - Din cauza problemelor masticatorii, vă puteți confrunta cu tulburări digestive.

- Schimbarea structurii faciale - Acest lucru poate să apară atunci când dinții nu mai oferă susținere.

- Probleme masticatorii - Puteți întâmpina dificultăți atunci când consumați diferite alimente.

- Vorbire deficitară - Pronunțarea anumitor cuvinte poate fi complicată, atunci când ne confruntăm cu goluri dentare.

 

Întârzierea restaurării dinților, așa cum am menționat anterior, are numeroase efecte negative. Toate aceste efecte sunt atât estetice, cât și funcționale, punând în pericol întreaga sănătate a organismului dvs.

 

Deci, de ce nu ar trebui să amânați tratamentul de implant dentar? Care sunt dezavantajele amânării?

 

Dentistul va inspecta sursa și modul în care dinții au fost pierduți în acest scenariu. Dacă este vorba de o extracție standard, implantul dentar trebuie inserat cât mai curând posibil după procedură sau după cel mult 3-4 săptămâni. Dacă operația este întârziată prea mult, osul alveolar se poate resorbi (atrofia), făcând imposibilă implantarea. Dacă implantul este totuși inserat după prea mult timp, există posibilitatea ca osul rămas să nu fie suficient pentru a-l susține și va fi nevoie de o adiție de os.

 

Dacă vorbim despre pierderea dinților cauzată de boala parodontală, este esențial să acționăm imediat. În primul rând, boala trebuie tratată, deoarece nu există nicio posibilitate de implantare atâta timp cât gingiile nu sunt complet sănătoase. În plus, riscăm să pierdem atât cantitatea și calitatea osului maxilar, cât și potențialul risc de răspândire a bolii parodontale la dinții vecini dacă nu facem nimic.

 

Care este soluția?

Potrivit medicilor dentiști, în toate cazurile, tratamentul ulterior ar trebui să se facă cu ajutorul unui implant dentar.

Notă: Acesta nu este legat de dinții adiacenți, așadar nu este nevoie de procesul de șlefuire. Polizarea dinților, în sensul cel mai simplu, se referă la îndepărtarea smalțului de pe un dinte. Acest lucru poate duce în timp la apariția cariilor dentare, precum și la sensibilitate sau disconfort dentar.

 

Medicii stomatologi de la cabinetul nostru Luxury Smile oferă metode de inserare a implanturilor de ultimă generație, care vă vor satisface pe deplin, fără a vă provoca niciun disconfort în timpul sau după procedură.

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim în clinica noastră pentru o programare cu unul dintre implantologii noștri, astfel încât să putem dezvolta o strategie de tratament personalizată, adaptată în mod specific nevoilor dumneavoastră.

 

 

Contact:

Sf. Ștefan, nr. 19, sector 2

București (rond Izvorul Rece)

office@luxurysmile.ro

0735-153-230

www.luxury-smile.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ex-nume-brand/de-ce-nu-este-indicat-sa-amani-un-implant-dentar-clinica-luxury-smile-are-raspunsul