Implanturi vs. punți dentare: Ce este mai bun pentru tine? Află de la medicii Art Implant

BUCURESTI - 18 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Când vine vorba de lucrări pentru restaurare dentară, există mai multe opțiuni din care puteți alege. Două dintre cele mai comune sunt implanturile și punțile dentare.

implant dentar bucuresti

implant dentar bucuresti

 Pentru mai multe informații și întrebări, vă puteți adresa cu încredere medicilor implantologi din clinica Art Implant, din București, care sunt mereu pregătiți să vă raspundă și să vă ajute în drumul dumneavoastră catre un zâmbet reconstruit!  

Clinica stomatologică Art Implant București

Ambele au propriile avantaje și dezavantaje, așa că poate fi dificil să te decizi care este cea mai bună pentru tine. În această postare, medicii stomatologi Art Implant compară implanturile dentare vs. punțile dentare și vă ajută să vă decideți care este opțiunea potrivită pentru dumneavoastră!

 

Dacă pierdeți un dinte sau aveți nevoie de o extracție, este vital să alegeți cea mai bună opțiune de înlocuire cât mai curând posibil. Acest lucru nu numai că vă va face zâmbetul să arate mai frumos, dar va reduce și consecințele negative care vin odată cu pierderea dinților:

- Retragerea osului maxilar/mandibular

- Deplasarea dinților adiacenți (învecinați)

- Aspect inestetic

- Spațierea dinților

- Vorbire defectuasă

- Mușcătură incorectă

- Tulburări digestive

- Modificări la nivelul structurii faciale

 

IMPLANT DENTAR VS. PUNTE DENTARĂ

 

Din ce în ce mai mulți oameni aleg să își refacă zâmbetul cu ajutorul implanturilor dentare. Cu toate acestea, înainte de a decide dacă un implant sau o punte este cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră, este important să înțelegeți diferența dintre cele două:

 

O punte dentară este o modalitate mai puțin invazivă de a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă. Procesul începe prin conectarea a două coroane dentare pe dinții adiacenți. Astfel se formează ceea ce se numesc stâlpi, care pot fi folosiți doar pe o singură parte și care acționează ca suport pentru coroanele suplimentare.

 

Implantul dentar este plasat în osul care anterior susținea dintele pierdut. Aceste dispozitive autonome, care se susțin singure, nu sunt conectate direct la dinți, ci mai degrabă la osul maxilarului. Duratade recuperare variază între 4-6 luni, avand stabilitate și efecte de lungă durată.

 

 

Medicii Art Implant susțin că implanturile sunt o variantă mai avantajoasă, deoarece:

 

Aspectul estetic oferi/ Funcționalitatea – Implanturile dentare, spre deosebire de coroanele unei punți dentare, sunt susținute de rădăcini artificiale care sunt bine înfipte în osul maxilarului și oferă un aspect și o performanță mai atractive. În plus, deoarece implanturile protejează osul și previn deteriorarea feței, aspectul este vizibil îmbunătățit.

 

Rentabilitate – Implanturile dentare au un raport de durabilitate pe termen lung semnificativ mai mare decât punțile dentare, deși sunt mai scumpe.

 

Conservarea țesutului osos – Spre deosebire de o punte dentară, care înlocuiește doar dintele în sine, un implant dentar oferă de fapt numeroase beneficii similare cu rădăcinile dinților naturali. Acestea includ stimularea osului, protejându-l de deteriorare și pierdere a calității în timp.

 

Sănătatea dinților învecinați – Pe de altă parte, o punte dentară afectează sănătatea pe termen lung a dinților adiacenți prin șlefuire și prin faptul că exercită o presiune suplimentară asupra acestora. În plus, după înlocuirea unei punți dentare, dinții trebuie șlefuiți din nou.

 

 

Medicii implantologi de la Art Implant, din București, au experiență în inserarea rapidă și nedureroasă a implanturilor dentare. Indiferent dacă este prima dată sau dacă ați mai făcut această procedură, echipa noastră vă garantează satisfacția dumneavoastră cu privire la rezultate.

 

 

Contact:

Bld. Corneliu Coposu, Nr. 35, Etaj 1, Bucuresti, Sect.3

0731.321.111

www.artimplant.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ex-nume-brand/implanturi-vs-punti-dentare-ce-este-mai-bun-pentru-tine-afla-de-la-medicii-art-implant