Medicii Artistic Dent explică tratamentele de profilaxie dentară disponibile în clinică!

BUCURESTI - 21 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă sunteți în căutarea unor tratamente de profilaxie dentară, ați ajuns la locul potrivit! Medicii noștri stomatologi au experiență în furnizarea acestor tratamente și vă vor ajuta să vă mențineți o sănătate orală optimă.

artistic dent

artistic dent

 Profilaxia dentară este măsura dentară preventivă prin care se îndepărtează factorii ce pot agresa direct dinții și gingiile, având rol de menținere a unei bune igiene orale.  

Echipa Artistic Dent

În aceaste rânduri vom discuta despre ce este profilaxia dentară și ce tratamente sunt disponibile la clinica noastră. Sperăm că aceste informații vă vor ajuta să luați o decizie informată cu privire la îngrijirea sănătății dumneavoastră orale.

 

Medicii stomatologi afirmă că prevenirea oricărei probleme dentare este mult mai importantă decât tratarea acestia și se realizează mult mai ușor. De ce? Uite câteva dintre beneficiile prevenției :

- Costurile sunt mult mai reduse comparativ cu complicațiile bolii;

- Vizitele la medicul stomatolog vor fi mai rare;

- Durata tratamentului este mai mică;

- Obții un zâmbet sănătos de care să te bucuri pentru timp îndelungat;

- Se depistează din timp problemele dentare care îți vor complica viața;

- Educarea constantă în ceea ce privește modul de îngrijire a întregii guri, nu numai a dinților.

 

 

 Ce fel de tratamente de prevenție puteți găsi în clinica Artistic Dent?

 

Detartrajul – este o procedură simplă și rapidă, total non – invazivă ( adică nu afectează structura dintelui și nu zgârie smalțul) de îndepărtare a depozitelor de placă bacteriană și de tartru dentar de pe toate suprafețele dentare, inclusiv interdentar. Este o tehnică nedureroasă care utilizează un instrument cu ultrasunete pentru a răci dintele cu un jet de apă pentru a preveni disconfortul. Acest tratament va elimina acumularea care cauzează mobilitatea dinților în timp și dezvoltarea bolii parodontale.

 

Periajul profesional – este un pas important în menținerea sănătății dinților. Se realizează cu o periuță dentară circulară, la o viteză mai mare decât periuțele electrice, folosind o pastă dentară specială.Toate suprafețele dinților sunt periate și lustruite, împiedicând astfel acumularea rapidă a plăcii dentare. Curățarea profesională nu provoacă niciun fel de disconfort, mai degrabă, este ca un spa dentar.

 

Air-flowul – este o procedură de igienizare completă a cavității orale, ce folosește pulbere cu bicarbonat de sodiu pentru a diminua petele dentare și pentru a curăța zonele greu accesibile ale danturii. La fel ca periajul, nu este dureros, iar în urma sa, obții un zâmbet mai alb și mai curat.

 

Gelurile fluorurate – se aplică ca ultima etapă a profilaxie orale. Aceste soluții conțin mai mult fluor, agent care întărește și remineralizează smalțul, împiedicând apariția rapidă a cariilor dentare incipiente și reducând sensibilitatea.

 

 Acestea fiind spuse, echipa de medici Artistic Dent este pregătită și nerăbdătoare să te cunoască!


Te invităm în lumea stomatologiei altfel!


 

 

Contact:

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

0765.507.665

clinica@artistic-dent.ro

www.artistic-dent.ro

 

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ex-nume-brand/medicii-artistic-dent-explica-tratamentele-de-profilaxie-dentara-disponibile-in-clinica