Medicii Katta Dental Care vă încurajează să spuneți nu protezelor dentare mobile

Craiova - 23 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, probabil că nu vă place gândul că trebuie să purtați proteze dentare mobile. Acestea pot fi inconfortabile și vă pot face dificilă masticația și vorbirea.

implant dentar craiova

implant dentar craiova

 Dacă vă numărați printre milioanele de pacienți care se tem de gândul de a purta o proteză dentară mobilă, avem o veste bună: implanturile dentare sunt o soluție mai bună pentru dumneavoastră.  

Echipa Katta Dental Care

De aceea, medicii de la Katta Dental Care vă încurajează să spuneți nu protezelor dentare detașabile și să îmbrățișați implanturile dentare! Acestea sunt o modalitate excelentă de a înlocui dinții lipsă fără a avea de-a face cu protezele incomode.

 

Implanturile dentare sunt înlocuitori permanenți pentru dinții lipsă, care arată și se simt la fel ca dinții dvs. naturali. Spre deosebire de protezele detașabile, implanturile dentare sunt mult mai confortabile și nu se vor mișca sau aluneca în gură.

 

 

Implanturile dentare au o calitate și o durabilitate sporită

 

În cazul unor extracții numeroase pentru implanturi multiple de proteze, clinica noastră oferă un set fantastic de dinți temporari, care sunt foarte utili și atractivi. Acești „dinți falși”, adică lucrările protetice, sunt perfect funcționali și pot fi coroane pe suport din zirconiu, coroane complete din zirconiu sau coroane din metal-ceramică cimentate sau fixate pe pilonul implantului natural sau protetic.

 


V-ați dorit vreodată să aveți un zâmbet complet într-o singură zi?

Acum se poate! În clinica Katta Dental Care, un pacient cu dinți grav deteriorați și slăbiți poate solicita un tratament de restaurare dentară.

Datorită tehnologiei actuale, care a avansat considerabil, pacientul primește în mai puțin de o zi o dantură frumoasă și funcțională, care îi permite să mănânce, să râdă și să vorbească fără durere.

Sistemul de implanturi dentare Fast and Fixed are același mecanism de plasare ca și un implant dentar universal. După o serie de teste și analize de profil pentru a se asigura că pacientul este eligibil pentru terapia cu implanturi, medicii vor incepe pregătirile pentru introducerea implanturilor  în maxilar. Se va aplica o proteză provizorie în timp ce inciziile se vindecă (de obicei durează 3-6 luni). Montarea finală a dinților are loc, de obicei, după ce vindecarea este completă.

Mai mult decât atât, în decurs de o singură zi, teama pacientului de proteze dentare poate fi ameliorată și substituita cu tratamente dentare care îi pot oferi un zâmbet care îi va schimba viața.  Îi poate realiza o dorință pe care nu o credea posibilă și poate înlocui dinții bolnavi și deteriorați care îi afectau constant sănătatea întregului organism.

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm in clinicile noastre stomatologice Katta Dental Care din Craiova și Filiaș pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

 

 

Contact

Strada Dezrobirii, nr. 141, bl. G19, ap. 1, Craiova

Str Racoteanu, nr. 166, bl. 174, Sc 2, ap. 6, Filiasi

0766 482 049

office@drkatta.ro

www.drkatta.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ex-nume-brand/medicii-katta-dental-care-va-incurajeaza-sa-spuneti-nu-protezelor-dentare-mobile