Pictura pe numere personalizata iti permite sa-ti colorezi viata cum vrei tu!

BUCURESTI - 12 iulie 2022

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social

Cauti o metoda de relaxare prin sa iti reduci nivelul de stres si sa faci terapie prin arta? Cu pictura pe numere personalizata iti poti indeplini toate obiectivele pentru a atinge o stare cat mai zen. Foloseste-te de magia culorilor si inmoaie pensonul bine in vopsea pentru a trasa cele mai incantatoare nuante pe un portret gata conturat si marcat de designeri prin intermediul numerelor. Harta culorilor, cum mai poate fi denumita, iti va dezvalui la final o imagine impecabila, pictata chiar de tine.

www.Criando.ro

www.Criando.ro

Te-ai gandit vreodata ca vei putea sa traiesti emotii unice pictand cele mai dragi amintiri? Incarca pe site-ul Criando.ro fotografiile pe care doresti sa le transpui pe panza pentru a fi colorate, iar in termen de 14 zile vei primi acasa coletul cu toate cele necesare pentru a realiza un tablou cu care sa ii impresionezi pe toti cei care iti vor trece pragul casei.

Ce include setul de pictura pe numere personalizata?

In coletul ce iti va fi destinat vei regasi o panza de calitate cu conturul pozei tale, impartita pe zone numerotate, rama din lemn pe care vei intinde panza, poza ta ca referinta pentru pictura, culorile acrilice numerotate corespunzator panzei si pensule de dimensiuni diferite pentru a picta cu usurinta fiecare fragment.

Poate te intrebi de ce sa iti mai bati capul cu pictura pe numere personalizata in loc sa inramezi direct fotografia scoasa la o imprimanta color? Cu siguranta rezultatul nu va fi niciodata acelasi, deoarece pictura inseamna in primul rand emotie. Sa traiesti o anumita stare atat la pictarea, cat si la privirea unui tablou realizat in penson este incomparabila. Nu ai cum sa exprimi aceeasi emotie la vederea unei coli de hartie iesita de sub laserul imprimantei, precum la atingerea si privirea unei panze peste care ai trecut chiar tu cu pensonul.

Da viata amintirilor prin intermediul pensonului!

Asadar, daca ai o fotografie de familie la care tii, poza bebelusului pentru prima data in bratele tale sau cadrele surprinse la nunta, imagineaza-ti ce idee splendida ar fi sa dai viata acestor amintiri cu ajutorul vopselelor acrilice. De asemenea, daca esti pasionat de drumetii si ai cateva peisaje uluitoare in care tu esti in prim-plan sau esti alaturi de prietenul tau necuvantator intr-un cadru special, incarca pozele la comandarea kitului de pictura pe numere personalizata si vei primi in scurt timp noile tale instrumente cu care te vei delecta pana la finalizarea tabloului.

Acest set este si o idee originala si inedita de cadou. Transpune in vopsea fotografia preferata, pe care vrei sa o daruiesti unui membru al familiei sau unui prieten si vei reusi sa surprinzi destinatarul cu o creatie artistica autentica. Realizata cu materiale de calitate, pictura ii va reaminti de clipele minunate traite impreuna cu tine ori de cate ori o va privi.

Incarcatura emotionala a unui moment din viata transpus in pictura pe numere personalizata este cu totul speciala. Realizata chiar de tine, lucrarea va avea o simbolistica cu atat mai deosebita. Fie ca vei alege sa o expui in locuinta ta, fie ca o vei face cadou, aceasta va fi suma muncii tale si a emotiei momentului pe care l-ai surprins pe panza.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ex-nume-brand/pictura-pe-numere-personalizata-iti-permite-sa-ti-colorezi-viata-cum-vrei-tu