Radiografie dentară digitală în București: Una dintre cele mai avansate metode de imagistică dentară

BUCURESTI - 22 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Radiografia dentară este una dintre cele mai avansate metode de imagistică utilizate în clinicile stomatologice din prezent. Aceasta le permite medicilor dentiști să vadă interiorul dinților și al gingiilor pentru a diagnostica și trata problemele dentare.

radiografie dentara

radiografie dentara

 Surpriza pacienţilor la contactul propriu cu noul sistem este una mare, căci ei înşişi îşi pot vedea în premieră dinţii într-un mod diferit, intern, pe ecranul unui monitor şi fiindu-le dezvăluite necunoscute şi spectaculoase secrete dento-orale.  

Echipa YTS Dental View

O nouă eră a radiologiei:

 

Radiografia dentară digitală este o tehnologie mai nouă, care are multe avantaje față de radiografia dentară tradițională. În această postare, vom discuta despre beneficiile radiografiei dentare digitale și despre cum vă poate ajuta să vă mențineți sănătatea orală!

 

Un alt aspect crucial este ușurința cu care dosarele dentare pot fi partajate cu furnizorul de asigurări al pacientului sau cu un alt dentist atunci când este necesară o opinie suplimentară sau un transfer de dosare.

 

Reducem timpul de lucru, costurile de inventariere și cheltuielile de întreținere prin eliminarea dulapurilor complicate și periculoase, pline de file și substanțe chimice de dezvoltare corozive. În plus, există beneficii de partea noastră în comparație cu trecutul, deoarece timpul este important.

 

Pacienții sunt uimiți când văd noul sistem în acțiune. Pentru prima dată, aceștia își pot vedea dinții intern pe un ecran de monitor și pot descoperi secrete dentare necunoscute.

 

 

YTS Dental View oferă posibilitatea feed-back-ului dintre medic și pacient, în sistem digital

 

Pacienții vor putea vizita cabinetul stomatologic fără griji, știind că ceea ce îi așteaptă este plăcut din toate punctele de vedere, ceea ce îi va ajuta să își îmbunătățească condițiile de lucru. Se stabilește astfel o buclă de feedback benefică, de care beneficiază toată lumea.

 

Oferim un serviciu de înaltă calitate la un preț accesibil, datorită expertizei și dedicării noastre pentru calitate. Înțelegem că fiecare pacient este unic, motiv pentru care utilizăm echipamente de ultimă generație și experți bine experimentați care pot oferi servicii rentabile în timp util și cu profesionalism.

 

YTS Dental View, cea mai mare și mai avansată rețea de centre de imagistică dentară din România, utilizează raze X digitale cu radiații reduse, acestea fiind o tehnică eficientă și sigură pentru examinarea următoarelor afecțiuni:

- Cariile dentare;

- Abcesele dentare;

- Pierderile osoase;

- Manierele de dezvoltare şi erupţie a dinţilor;

- Dinţii afectaţi;

 

Radiografia dentară digitală reduce substanţial cantitatea de radiaţii

În timp ce cantitatea de radiații din radiografiile dentare tradiționale nu este excepțional de mare, radiografiile dentare digitale folosesc niveluri și mai mici de radiații și au un potențial de reducere de până la 90%.

Ca termen de comparaţie, o radiografie digitală panoramică (ortopantomografie) – a tuturor dinţilor, deci – supune pacientul la o cantitate de radiaţie egală cu cea emisă de radiografia tradiţională în captarea imaginii aferente unui singur dinte.

 


Nu ezitaţi în a realiza aici, la  YTS-Dental View, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

 

 

Contact:

021.9878

www.dentalview.ro

office@dentalview.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ex-nume-brand/radiografie-dentara-digitala-in-bucuresti-una-dintre-cele-mai-avansate-metode-de-imagistica-dentara