Radiografie dentară în București: O procedură nedureroasă la YTS Dental View

BUCURESTI - 17 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Radiografia dentară este o procedură stomatologică nedureroasă și relativ rapidă, care este utilizată pentru a obține imagini ale dinților și ale țesuturilor înconjurătoare. Este un instrument important pentru diagnosticarea problemelor dentare, iar la YTS Dental View, folosim cea mai recentă tehnologie pentru a ne asigura că pacienții noștri au o experiență pozitivă. Dacă aveți nevoie de radiografie dentară în București, continuați să citiți indicațiile medicilor noștri!

radiografie dentara bucuresti

radiografie dentara bucuresti

 Nu ezitaţi în a realiza aici, la YTS-Dental View, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!  

YTS Dental View

Putem afirma cu o mare siguranță că stomatologia și tehnologia acesteia s-au schimbat de-a lungul anilor, iar terapiile de astăzi nu mai implică deloc durere.

 

Această evoluție afectează și radiologia. Digitalul a sosit, aducând cu el un nou sistem, beneficii suplimentare și o pregătire diferită pentru personal. Radiografiile dentare au progresat, de asemenea, spre a fi digitale! Așadar, evoluția domeniului stomatologic este mai mult decât ați putea crede.

 

Cum funcționează, de fapt, radiografia dentară digitală?

 

Cel mai important avantaj al radiografiilor dentare este că acestea permit medicului să vadă lucrurile mai clar și mai în profunzime. Acest lucru se referă la o varietate de boli pe care medicul dentist nu le poate detecta cu o examinare vizuală. O radiografie dentară poate dezvălui o varietate de probleme, cum ar fi chisturi, tumori, infecții osoase, abcese, carii interdentare și carii ascunse de plombe.

 

În prezent, radiografiile sunt deseori realizate în format digital, mai degrabă decât pe film, datorită costuluimai mic al radiografiilor digitale și a timpului mai scurt petrecut cu radioterapie (aproape jumătate dintre medici lucrează încă pe film din cauza logisticii mai mari, a formării personalului, a întreținerii sistemului informatic și așa mai departe), dar este adevărat că nu toată lumea știe cum să facă acest lucru.

 

 

Avantajele radiografiei dentare digitale

 

Iar avantajele utilizării imagisticii digitale faţă de imagistica tradiţională, a radiografiilor dentare digitale, sunt unanim şi larg recunoscute, fiind de domeniul evidenţei:

 

- Reducerea expunerii pacienţilor la radiaţii cu până la 90% (cantitatea de radiații pe care o primesc pacienții este în mod normal scăzută și nedăunătoare);

- Radiografia digitală este mai ecologică;

- Realizarea radiografiilor dentare cu raze X digitale are loc într-un timp mult mai scurt.

 

Senzorul digital plasat în gura pacientului de către medicul dentist pentru a poziționa dinții este componenta principală a operațiunii, care este una simplă. Fotografia este gata instantaneu pentru a fi vizualizată pe ecranul monitorului după ce a fost făcută, astfel încât nu există timp de așteptare pentru developarea filmului.

 

Vă invităm să ne treceţi pragul, pentru cele mai rapide şi minim iradiante investigaţii de radiologie dentară !

 

 

 

 

Contact:

021.9878

www.dentalview.ro

office@dentalview.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ex-nume-brand/radiografie-dentara-in-bucuresti-o-procedura-nedureroasa-la-yts-dental-view