Soluția medicilor Art Implant, din București, pentru un dinte extras sau lipsă

BUCURESTI - 27 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă vă lipsește un dinte sau dacă o extracție a lăsat un spațiu gol în dantura dvs., clinica stomatologică Art implant din București vă vine în ajutor cu ceea ce poate fi cea mai bună soluție pentru dvs.

implant dentar bucuresti

implant dentar bucuresti

 Implantul dentar este cea mai buna soluție pentru înlocuirea unui dinte pierdut sau extras, așa că nu mai stați pe gânduri!  

Clinica stomatologică Art Implant București

Implanturile dentare sunt o opțiune de lungă durată care vor arata și se vor simți foarte natural, precum dinții dumneavoastră. Avantajele implanturilor dentare, precum și motivele pentru care acestea sunt frecvent cea mai bună alternativă pentru înlocuirea unui dinte pierdut, vor fi discutate în acest articol.

 

Să începem prin a defini ce este o extracție dentară

 

Extracția este îndepărtarea chirurgicală a unui dinte care nu poate fi salvat prin alte metode sau care, prin prezența lui pe arcadă, împiedică alinierea corectă a dinților sau erupția acestora.

 

După efectuarea și evaluarea unor radiografii, se poate trece și la extracția dentară, în general după ce a fost administrată anestezia locală, fie prin injectare, fie prin pulverizare. Anestezia prin pulverizare este frecvent utilizată la copii, în timp ce adulții necesită o abordare mai concentrată și mai profundă, care este injectată în gingie.

 

În urma unei extracții, în dantură rămân goluri inestetice care nu se pot rezolva pe cale naturală, de aceea recomandarea medicilor este tratamentul cu implant dentar.


Efectele negative ale lipsei dinților:

 

- Resorbția osului maxilar

- Retracția gingiei

- Migrarea dinților învecinați

- Probleme masticatorii și deformarea mușcăturii

- Pronunția defectuasă a cuvintelor

 

Medicii recomandă în mod frecvent cel mai sigur și de succes tratament de restaurare dentară pentru fiecare dintre problemele enumerate mai sus. O rădăcină artificială în formă de șurub din titan este utilizată pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă sub forma unui implant dentar.

 

 

Cele mai importante caracteristici ale implanturilor dentare:

- Sunt 100% biocompatibile cu țesutul uman

- Restabilesc funcțiile estetice

- Pot susține o lucrare protetică fixă pentru pacienții care doresc să scape de proteza mobilă

- Restabilesc capacitățiile funcționale ale danturii (masticația și fonetica)

 

 

Această procedură implică durere?

Vom spune din nou nu! Aceasta este o întrebare frecventă în rândul pacienților. Tehnologia a avansat spectaculos în ultimii ani, asigurându-se că disconfortul dentar nu este decât un mit.

Deși pare să fie așa, implanturile dentare nu provoacă disconfort. Tehnica se realizează sub anestezie și nu există durere în timpul instalării implantului. Este posibil să existe un ușor disconfort în primele câteva zile după instalare, care este mai mic decât ceea ce presupun pacienții și poate fi tratat cu analgezice ușoare.

 

Specialiștii Clinicii Art Implant din București vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta în drumul dumneavoastră către un zâmbet sănătos și atractiv. Suntem doar la un apel telefonic distanță, așa că nu mai amânați ceea ce o bună sănătate orală poate face pentru dumneavoastră.

 

 

Contact:

Bld. Corneliu Coposu, Nr. 35, Etaj 1, Bucuresti, Sect.3

0731.321.111

www.artimplant.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ex-nume-brand/solutia-medicilor-art-implant-din-bucuresti-pentru-un-dinte-extras-sau-lipsa