Vrei să știi ce este indicat sa mânci după operația de implant dentar? Medicii Luxury Smile au răspunsul

BUCURESTI - 5 octombrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

După operația de inserare a unui implant dentar, este important să urmați cu atenție instrucțiunile medicului dumneavoastră.

implant dentar bucuresti

implant dentar bucuresti

 Prin profesionalism, devotament și dedicare, putem rescrie împreună povestea zâmbetelor curajoase!  

Echipa Luxury Smile

Ceea ce mănânci poate juca un rol în succesul implanturilor dentare. În această postare, vom discuta despre unele alimente pe care ar trebui să le evitați după o inserare, precum și despre unele alimente care pot fi consumate în siguranță. Sperăm că aceste informații vă vor ajuta să faceți procesul de recuperare mai ușor și sigur!

 

În continuare sunt sugerate alimentele pe care trebuie să le consumați după o operație de implant dentar:

- Bananele pot fi consumate crude sau amestecate cu iaurt sau miere și sunt un fruct care poate fi consumat la orice oră din zi sau din noapte, deoarece sunt gustoase și ușor de mestecat. În orice moment, puteți mânca o banană pasată ca o mică gustare între mese.

 

- Nu numai că fasolea și pastele sunt ușor de mestecat, dar sunt și delicioase! Nu vă vor afecta în niciun fel implantul, ceea ce le face o alegere alimentară perfectă.

 

- Ouăle sunt o sursă minunată de proteine și sunt, de asemenea, suficient de sățioase pentru a fi consumate la micul dejun. Veți putea consuma acest aliment în fiecare zi, cel puțin până la finalul perioadei de recuperare.

 

- Hummusul este o gustare delicioasă și nutritivă care îți poate satisface foamea instantaneu.

 

- Avocado este un fruct consistent și ușor, care poate fi consumat într-o varietate de moduri, inclusiv cu sare și lămâie sau pur și simplu amestecat. De asemenea, poate fi făcut piure și consumat fără ezitare.

 

- Puteți mânca orez, budincă și supă cremă imediat după intervenție.

 

- Piureul de cartofi este o cină simplă și delicioasă după operație. Poate fi consumat, deasemenea, în orice moment al zilei și este o masă ușoară și consistentă.

 

- După inserarea unui implant dentar, puteți mânca imediat legume fierte sau fierte la aburi. Se sugerează chiar să consumați legume zilnic, deoarece sunt bogate în vitamine.

 

- Tonul este un alt fel de mâncare ușoară pe care îl puteți servi cu încredere. Puteți consuma tonul în salate sau gol, la alegere, pentru a vă menține un stil de viață sănătos.

 

- Sucul proaspăt de legume sau fructe este excelent pentru recuperare, deoarece conține vitamine și nutrienți din abundență.

 

 

Există alimente pe care vă este interzis să le mâncați sau să le mestecați? Cu siguranță!

 

Evitați alimentele tari, cum ar fi:

- Nucile

- Alunele

- Fisticul

- Preparatele crocante

- Merele

- Bomboanele

- Guma de mestecat

 

Pentru și mai multe sfaturi și indicații către un tratament cu succes deplin, vă așteptăm în clinica Luxury Smile, din București, acolo unde medicii noștri implantologi se vor ocupa în întregime de noul dumneavoastră zâmbet.

 

 

Contact:

Sf. Ștefan, nr. 19, sector 2

București (rond Izvorul Rece)

office@luxurysmile.ro

0735-153-230

www.luxury-smile.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/vrei-sa-stii-ce-este-indicat-sa-manci-dupa-operatia-de-implant-dentar-medicii-luxury-smile-au-raspunsul