Cum functioneaza implantul dentar fast and fixed? Ce avantaje ofera?

BUCURESTI - 25 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sanatate, Social

Implantul dentar fast and fixed este optiunea cea mai accesibila si avantajoasa pentru persoanele care au nevoie de un implant dentar rapid si care nu pot astepta ca procesul de osteointegrare sa aiba loc pentru ca o coroana dentara sa poata fi montata peste implantul obisnuit.

fast and fixed

fast and fixed

In cazul implantului dentar obisnuit, procesul de osteointegrare poate necesita chiar mai bine de jumatate de an, timp in care medicul nu poate atasa coroana dentara.Prin urmare, implantul dentar traditional nu reprezinta cea mai grozava solutie pentru numerosi pacienti. In cazul acestora, implantul dentar Fast & Fixed poate fi optiunea ideala pentru inlocuirea dintilor lipsa.

Cum functioneaza sistemul dentar Fast & Fixed?

In general, sistemul fast and fixed permite ca implantul si inlocuirea dentara corespunzatoare sa fie atasate in aceeasi zi. Asta inseamna ca in urma unei vizite la medicul dentist, deja va puteti bucura de beneficiile functionale si estetice ale unui zambet frumos si sanatos datorita sistemului de implant Fast & Fixed.

Nu mai este nevoie sa asteptati mai bine de sase luni pentru ca procesul de osteointegrare sa aiba loc, deoarece implantul Fast & Fixed se vindeca si se integreaza cu tesutul din jur. In cateva ore, puteti iesi din clinica stomatologica cu un zambet atragator si sanatos si puteti uita definitiv de problemele pe care vi le-au cauzat dintii lipsa.

Sistemul dentar Fast & Fixed utilizeaza bonturi unghiulare de implant, care profita de structura existenta a maxilarului. Astfel, nu mai sunt necesare alte proceduri mai complicate, cum ar fi o grefa osoasa.

Tratamentul Fast & Fixed este cu atat mai recomandat persoanelor care prezinta deteriorari ale maxilarului, care pot face ca montarea unui implant conventional sa fie foarte dificila sau chiar imposibila. Inainte de montarea sistemului fast and fixed, medicul dentist examineaza cu atentie gura pacientului, observa toate particularitatile, ii asculta preocuparile, raspunde la intrebarile sale si ii propune toate optiunile stomatologice care ar putea functiona in cazul sau.

Desi cu totii avem dinti unici si situatii individuale, sistemul Fast & Fixed poate functiona excelent in majoritatea cazurilor. Cu ajutorul implantului dentar Fast & Fixed, medicul dentist poate oferi pacientului zambetul perfect la care viseaza intr-o singura zi.

Cand este recomandat implantul dentar Fast & Fixed?

Sistemul dentar Fast & Fixed este potrivit pentru majoritatea pacientilor care au nevoie de o ingrijire orala atenta, rapida si personalizata. Daca aveti dinti lipsa sau dinti deteriorati, nu mai doriti sa purtati proteze partiale sau aveti nevoie de o metoda de stabilizare a protezelor dentare complete, atunci implantul dentar fast and fixed poate fi optiunea cea mai recomandata.

De asemenea, acest implant este recomandat si persoanelor care li s-a spus ca nu pot beneficia de implant dentar conventional sau care ar avea nevoie de grefe osoase. Sistemul Fast & Fixed este solutia excelenta pentru astfel de probleme.

Dupa examinarea gurii, medicul dentist poate monta implanturile. In functie de numarul de implanturi necesare, aceasta parte a tratamentului poate dura intre 1 si 2 ore. Tot in aceeasi zi, medicul poate monta o punte temporara, pe care pacientul o va purta aproape 4 luni, timp in care specialistii vor realiza o punte noua, complet personalizata, pe care pacientul o va purta o perioada indelungata de timp. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/excedent/cum-functioneaza-implantul-dentar-fast-and-fixed-ce-avantaje-ofera