O nouă familie de platforme de cântărire comerciale este oferită de EXCEL COMP

BUCURESTI - 28 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism, HoReCa, Agricultura

EXCEL COMP Bucureşti, importator şi distribuitor autorizat al balantelor electronice comerciale ACS 15kg şi ACS 30kg, produse de Yousheng Weighing Apparatus din Shanghai, vine cu o ofertă nouă de platforme electronice de cântărire TCS în gama 60kg ... 600kg. Acestea au fost testate şi aprobate CE, pot fi folosite în tranzacţii comerciale şi completează gama de cantare comerciale oferite, de la 15kg la 600kg.

O nouă familie de platforme de cântărire comerciale este oferită de EXCEL COMP

Produsele Yousheng Weighing Apparatus sunt prezente pe piaţă de peste 8 ani, dovedind că sunt precise şi fiabile, şi având preţuri foarte competitive. Platformele comerciale din noua familie s-au dovedit a fi la fel de precise, fiabile şi competitive. În plus, ele sunt foarte flexibile în privinţa operaţiilor executate. Pe lângă operaţia de cântărire brutto sau netto, platformele TCS permit cântărirea procentuală, numărarea de piese şi semnalarea depăşirii limitei introduse, la creşterea sau scăderea valorii cântărite, faţă de valoarea de referinţă. Această ultimă facilitate este utilă la umplerea sau golirea recipientelor cu o anumită cantitate, prestabilită. Platanul din oţel inox permite utilizarea platformelor în contact cu alimentele. Dimensiunile platanului pot fi alese în opt variante, între 300x400mm şi 800x800mm. Alimentarea de la acumulatorul încorporat permite folosirea lor independent de reţeaua electrică de alimentare.

O altă familie de balante electronice autorizate pentru operaţii comerciale este TM-A, balante cu imprimantă coduri de bare, având gamele de cântărire de 6 / 15 / 30kg. Pot memora 126 de produse distincte şi sunt utile la etichetarea cu cod de bare a produselor preambalate, înainte de expunerea la vânzare, sau la raioanele de carne / mezeluri / brânzeturi, cu vânzarea produselor care nu sunt preambalate.

 EXCEL COMP are în portofoliu şi alte produse ale aceleiaşi firme:

- Cantare pentru numarare piese în gama 3kg ... 30kg, cu 30000 de diviziuni. Pot fi folosite şi la cântăriri de mare precizie sau la cântăriri procentuale.

- Cantare portabile de 60kg şi 150kg, cu 6000 – 7500 diviziuni. Amplasate într-o casetă de plastic cu mânere, uşor de purtat, este mijlocul ideal de măsurare a masei coletelor preluate de la sediul beneficiarilor. Facilitatea de semnalare a depăşirii limitei introduse, la creşterea sau scăderea valorii cântărite, faţă de valoarea de referinţă, le permite să fie folosite de servisanţii instalaţiilor de climatizare, la umplerea acestora cu agent frigorific tip freon.

- Cantare de bucătărie în gama 1kg ... 5kg, cu 5000 – 10000 diviziuni. Precizia ridicată permite dozarea cu precizie a ingredientelor folosite la prepararea reţetelor pretenţioase, sau a cantităţilor impuse în regimul diabeticilor.

- Platforme industriale de cântărire în gama 60kg ... 600kg, cu 3000 – 15000 diviziuni. Sunt foarte utile la recepţia mărfii sau la operatii intre sectiile aceleiaşi unităţi.

 Alte detalii privind aceste produse pot fi văzute pe site-ul firmei www.excelcomp.ro.

Despre EXCEL COMP

EXCEL COMP SRL activeaza ca importator, distribuitor si servisant pentru urmatoarele tipuri de echipamente : cantare si platforme electronice (cantare comerciale ACS, platforme comerciale TCS, cantare de bucatarie KS, cantare portabile PS), case de marcat ZEKA si EXCEL, sertare de bani pentru casele de marcat, role hartie pentru casele de marcat, becuri cu led. Detalii privind aceste produse se pot gasi pe site-urile: www.excelcomp.ro, www.casa-de-marcat-fiscala.ro, ledpower.ro.