Ştii oriunde! Gratuit! Din 3 septembrie 2007.

BUCURESTI - 25 iunie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Excel Models Grup va lansa din aceasta toamna un produs unic in lume prin inovatia sa:
un g h i d t e l e f o n i c apelabil g r a t u i t de pe telefonul mobil si fix, disponibil in toata tara, numit Freedom.

Ştii oriunde! Gratuit! Din 3 septembrie 2007.

Serviciul Freedom ofera utilizatorului un numar de telefon gratuit 0800 390 391 disponibil 24/7 din retelele principale de telefonie mobila si fixa: Orange, Vodafone si Romtelecom.

G h i d u l telefonic F r e e d o m inseamna operatori instruiti ce vor consulta baze de date cu acces public si privat cu scopul gasirii informatiei solicitate de catre utilizator.
Eficienta operatorilor Freedom inlocuieste timpul pierdut in browsingul haotic pe internet sau rasfoirea agasanta a unor publicatii pentru informatii simple, necesare si urgente.

Mecanismul acestui serviciu este compus din livrarea rapida de informatie (despre: filme, evenimente, vreme, bursa, horoscop, pronosport, program tv, etc) si difuzarea de spoturi publicitare in perioada de hold/asteptare.

Freedom poate prelua pentru inceput pana la 700.000 apeluri/luna, cu o durata medie de 3,3 min/apel si un consum lunar de aproximativ 3 milioane minute. Dupa primele 3 luni de la lansare Freedom estimeaza o cifra operationala de cca 2 milioane de apeluri pe luna, cu o rata de crestere de cca 20% lunar.

Operatorii Freedom vor oferi răspunsuri relevante pentru întrebări din două mari categorii
de informaţii şi subcategoriile acestora:

A. INFORMAŢII GENERALE despre: Vreme, Curs Valutar, Rezultate Loto, Pronosport, Program Tv, Rezultate sportive, Bursă, Dicţionare, Horoscop.

B. INFORMAŢII LOCALE despre: Instituţii publice, Restaurante, Baruri , Cluburi, Hoteluri,
Aeroporturi, Gări , Autogări, Film, Teatru, Operă, Evenimente.

Pentru a fi la curent cu ce se întâmplă nou 24/7, Freedom mai oferă:

C. ŞTIRI NAŢIONALE – titlurile zilei din: Social, Politic, Sport, Monden, Cultură
(Ştirile vor fi pre-înregistrate şi difuzate utilizatorilor la cererea acestora sub forma unui
buletin informativ radiofonic.)

Cu aproximativ 15 milioane de utilizatori de telefonie mobila existenti in Romania, Freedom are un singur scop: sa informeze oriunde, oricand, in principal pe oricine intre 14-45 ani, preponderent urban si utilizator de telefonie mobila.

Un c a n a l a d v e r t i s i n g cu potential nelimitat, ghidul telefonic Freedom foloseste la maximum fiecare moment de atentie acordat de utilizator in asteptarea informatiei cerute.

Cu o inovatie in materie de targeting, Freedom ofera posibilitatea alegerii grupului tinta dupa locatie si pe intervale de varsta: sub 18 si peste 18 ani, deschizand noi orizonturi de advertising pentru companii si produsele acestora.

Despre Excel Models Grup

Pentru informatii suplimentare accesati urmatoarele date de contact:

Adrian Manea

adrian.manea@freedomcall.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/excel-models-grup/stii-oriunde-gratuit-din-3-septembrie-2007-