Christmas Fairs'Marathon- Targul cu cele mai frumoase daruri de Craciun din centrul Bucurestiului

BUCURESTI - 9 decembrie 2014

Comunicat tip General in Retail

Cel mai frumos targ de Craciun din centrul Bucurestiului, fara indoiala, este Christmas Fairs' Marathon ! Gasiti aici pana pe 23 decembrie, aproape de Ajunul Craciunui, cele mai inspirate, originale si variate cadouri pentru cei dragi, pentru ca aici s-au adunat cei mai multi si mai talentati expozanti de handmade , moda si accesorii, delicatese, bijuterii si blanuri, cosmetice bio, vintage si mic mobilier artiznal din toata tara. Si dupa cum stiti, toti creatorii de minunatii, pregatesc de Craciun cele mai spectaculoase colectii cu care va asteapta la sediul Excelsior din Piata Universitatii, Strada Toma Caragiu nr.3 cu intrare din Ion Ghica, vis-a-vis de Cinema Pro, imediat in spatele Muzeului de Istorie al Bucurestiului - Palatul Sutu, pana pe 23 decembrie de la ora 12 la ora 20. Sunt acolo in fiecare zi, pentru a va da ocazia sa alegeti cele mai potrivite cadouri atunci cand aveti timp, pentru a putea sa reveniti cu prietenii si sa va sfatuiti cu ei, pentru a alege pe indelete, a proba ceea ce va place si a admira de cate ori doriti noi idei ingenioase puse in practica de artisti.

Christmas Fairs'Marathon- Targul cu cele mai frumoase daruri de Craciun din centrul Bucurestiului

Cu siguranta va va face placere sa reveniti mereu si mereu la Christmas Fairs'Marathon, pentru ca in fiecare saptamana va veti intalni cu alti expozanti, cu noi colectii, cu si mai multe surprize. Va fi o gala a creativitatii si a maiestriei romanesti. Veti putea descoperi cadouri unice care ii vor incanta, ii vor uimi si ii vor emotiona pe cei ce apreciaza frumosul autentic si valoarea obiectelor lucrate cu suflet si daruire, mai presus de notorietatea brandurilor cunoscute de toata lumea. Saptamanal puteti castiga premii la alegere de la expozantii preferati in valoare de 150 lei iar in final, pe 23 decembrie, puteti fi castigatorul tombolei maratonului, si veti primi premiul ales in seara de Ajun de Craciun.

Oferiti-va de sarbatori placerea de a face cadouri deosebite, inspirate, de valoare reala, celor pe care ii iubiti si ii respectati, alegandu-le de la Christmas Fairs'Marathon! Daruiti-va de sarbatori macar cateva ore de emotie estetica intensa si de bucurie copilareasca desoperind cat de inventivi si talentati pot fi creatorii romani la Christmas Fair's Marathon! Rasfatati-va proband cele mai originale tinute si accesorii pentru Revelion, gustand cele mai apetisante prajituri sau testand cele mai naturale produse cosmetice la Christmas fair's Marathon! Timp de 26 de zile veti gasi mereu ceva nou, mereu ceva placut, mereu ceva de admirat, de indragit, de luat acasa si de pus sub brad la Christmas fair's Marathon.

https://www.facebook.com/events/820925824595146/

https://www.facebook.com/TargurileExcelsior

Exchipa Excelsior Stilexcelsiorstil@gmail.com0760 508 7670749 427 136

Despre Excelsior Stil

Targurile Excelsior- organizator a 7 editii ale Targurilor de la Hanul Manuc in acest an, are incepand din aceasta luna, propria locatie in centrul Bucurestiului, In Piata Universitatii, vis-a-vis de Cinema Pro, imediat in spatele Muzeului de Istorie al Bucurestiului-Palatul Sutu. Acest spatiu se doreste a fi o galerie a handmade-ului romanesc permanenta in care vor expune artisti handmade romani, vor fi organizate prezentari de moda, targuri tematice, workshoop-uri si alte evenimente pentru iubitorii genului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/excelsior-stil/christmas-fairs-marathon-targul-cu-cele-mai-frumoase-daruri-de-craciun-din-centrul-bucurestiului