Primul Black Friday Fair din Bucuresti

BUCURESTI - 17 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Primul Black Friday Fair de handmade, moda si accesorii, cosmetice bio si delicatese din Bucuresti va va oferi ocazia unica de a intra in posesia celor mai dorite creatii romanesti contemporane la cele mai mici preturi din an, beneficiind de reduceri substantiale, de oferte promotionale exceptionale si de pachete cadou surprinzatoare. Intre 21-23 noiembrie, orele 12-20 Black Friday Fair va asteapta la Hotel Europa Royale, Strada Franceza nr.60, langa Hanul Manuc, la cea mai apropiata intrare in Centrul Vechi de la statia de metrou Unirii.

Primul Black Friday Fair din Bucuresti

Intre 21-23 noiembrie va veti putea aproviziona cu darurile pentru Luna Cadourilor cu care sa-i bucurati pe cei dragi, facand o importanta economie la buget, vizitand Black Friday Fair la Hotel Europa Royale din Piata Unirii, strada Franceza nr.60,  imediat langa iesirea de la metroul Unirii de langa Hanul Manuc.

Black Friday Fair va va astepta cu trei zile de cumparaturi avantajoase cu preturi reduse si negociabile la cele mai inspirate creatii handmade, la cele mai frumoase creatii de moda pentru copii si adulti de peste an care nu si-au gasit cumparatorii inca, la cele mai eficiente si sanatoase produse cosmetice bio. Trei zile care nu trebuiesc ratate pentru ca nu va veti mai intalni cu aceste preturi decat anul viitor cu aceeasi ocazie!  In pus, ca la fiecare targ Excelsior, in ultima zi a targului, pe 23 noiembrie la ora 19 vom desemna castigatorul tombolei Black Friday Fair care va castiga un premiu la alegere in valoare de 150 de lei de la expozantul preferat!                                

Va asteptam!

https://www.facebook.com/events/728855537193941/

Despre Excelsior Stil

Primul Black Friday Fair din Bucureti va fi organizat de catre Excelsior Stil SRL, care are in portofoliu pana acum cele 6 editii ale Targurilor de la Hanul Manuc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/excelsior-stil/primul-black-friday-fair-din-bucuresti