Targul de toamna de la Hanul Manuc

BUCURESTI - 22 septembrie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Retail

Toamna se numara cele mai frumoase creatii contemporane romanesti la Hanul Manuc! Vor fi mii! Mii de obiecte lucrate cu imaginatie, cu pricepere si cu mult suflet pentru voi: rochii pentru doamne si fetite, posete, bijuterii si podoabe, obiecte decorative handmade, cosmetice bio, jucarii, dulciuri rafinate, vinuri fine, tricouri, esarfe, ii, picturi, icoane, orgonite...toate aduse de producatori si artisti romani veniti din toate colturile tarii.

Targul de toamna de la Hanul Manuc

Targul de toamna de la Hanul Manuc

Intre 26 si 28 septembrie, de la ora 12 la 20, onorati cu prezenta voastra Targul de toamna de la Hanul Manuc si incurajati cu admiratie manifestata direct si nu prin intermediul internetului, producatorii romani de minunatii. Nu veti gasi nicaieri daruri mai frumoase pentru cei dragi, creatii facute exact pe gustul vostru, la comanda, oameni mai incantati sa va recomande obiecte care poarta in ele si o valoare autentica si o poveste interesanta. Va fi o sarbatoare a talentului si a firescului din noi. Ne vom cunoaste, ne vom admira reciproc, ne vom indragi, bucurandu-ne de obiecte originale, de gusturi rafinate si de o ambianta incantatoare la Hanul Manuc.

In fiecare zi a targului, la ora 15 si la ora 18 vom avea demonstratii live in cadrul carora se va testa eficienta surprinzatoare a produselor de curatare bio: NANO Products.

In fiecare zi a targului, la orele 16 si 19 vom avea demonstratii si workshopuri pentru vizitatori,  de presare a uleiurilor aromate din flori, plante si seminte, dupa vechea metoda Dacica de presare la rece, sustinute de Organic JOY. 

Tombola cu premiu in valoare de 150 de lei, la alegere, de la expozantul preferat, iti va da sansa sa castigi cel mai frumos dar pe care ti l-ai dorit  din acest targ.

Urmareste si concursul nostru de pe https://www.facebook.com/events/695210740533191/, care se actualizeza zilnic,  unde nu trebuie decat sa iti alegi premiul dorit dintre cele expuse si sa vii primul la Targul de toamna de la Hanul Manuc pentru a-l primi.

Biletul de intrare de  10 lei se transforma pe loc in voucher de cumparaturi in cadrul targului.  

Expozant de onoare desemnat pe baza preferintelor vizitatorilor la editia anterioara a targurilor Excelsior: Felice Handmade.

Parteneri media: B24FUN, Radio ZU, ele.ro, eva.ro, divahair.ro, mayra.ro, egirl.ro.

Organizator SC Excelsior Stil SRL

https://www.facebook.com/TargurileExcelsior

Despre Excelsior Stil

Excelsior Stil oraganizeaza a sasea editie a Targurilor Excelsior la Hanul Manuc. Vor fi in jur de 80 de expozanti din toata tara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/excelsior-stil/targul-de-toamna-de-la-hanul-manuc1