Targul Excelsior de April

BUCURESTI - 11 aprilie 2016

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In miez de primavara, in Centrul Vechi al Bucurestiului, peste 25 de creatori romani de minunatii handmade , fashion si cosmetice naturale, va asteapta la Targul Excelsior de April cu coletii unicat, dedicate sezonului primavara-vara si sarbatorilor de Pasti ce se apropie. Targul se va desfasura intre orele 12-19, de pe 15 pe 17 aprilie, la The Vintage Pub din Str. Smardan nr. 43. Vor fi prezenti in premiera la Bucuresti creatori handmade din Cluj, Piatra Neamt, Suceava, Craiova si din alte zone ale tarii.

Targul Excelsior de April

In miez de primavara, in Centrul Vechi al Bucurestiului, peste 25 de creatori romani de minunatii handmade, fashion si cosmetice naturale, va asteapta  la Targul Excelsior de April cu coletii unicat, dedicate sezonului primavara-vara si sarbatorilor de Pasti ce se apropie. Targul se va desfasura intre orele 12-19, de pe 15 pe 17 aprilie, la The Vintage Pub din Str. Smardan nr. 43. Vor fi prezenti in premiera la Bucuresti creatori handmade din Cluj, Piatra Neamt, Suceava, Craiova si din alte zone ale tarii.

Targul Excelsior de April va fi bogat in oua de Pasti impodobite original, decoratiuni inedite din flori naturale, bijuterii executate in diverse tehnici handmade, portelan pictat manual, obiecte decorative,  jucarii, posete si accesorii, papioane clasice si papioane avangardiste, tricouri pictate manual, obiecte de decor si multe alte minunatii pe care va asteptam sa le descoperiti. 

Atat cei mici cat si cei mari pot invata o tehnica inedita la Targul Excelsior de April in cadrul atelierului initiat de Buticul Lizzucai: creatii din marmura pictata. Alaturi de inimoasele fete de la Buticul Lizzucai, vizitatorii pot avea satisfactia creativa de a picta oua pentru Pasti, masti si obiecte decorative. 

In premiera la Targurile Excelsior, vizitatorii pot beneficia de talentul si migala creatoarei Henna Crane care poate crea adevarate opere de arta cu tatuajele temporare pe care le executa cu pasta de henna 100% naturala, preparata homemade. 

La Targul Excelsior vizitatorii pot comanda creatorilor obiecte personalizate, pot negocia preturile produselor direct cu producatorii lor, pot aprecia calitatea executiei si a materialelor utilizate, dar mai ales, se pot lasa fermecati din nou de creativitatea, originalitatea si unicitatea creatiilor handmade romanesti contemporane. 

Despre Excelsior Stil

Excelsior Stil SRL, este organizator de targuri si evenimente handmade, fashion si vintage in Bucuresti, aflandu-se in prezent la editia cu numarul 24 a Targurilor Excelsior.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/excelsior-stil/targul-excelsior-de-april