Exces Music


Descrierea companiei Exces Music

„Pentru medierea colaborarii intre muzicieni apartinand unor generatii si spatii culturale diferite, am ales un cadru de lucru informal: Cetatea Fortificata a Bisericii Evanghelice din Cisnadie. Speram ca acest loc incarcat de istorie va inspira participantii si le va oferi amintiri frumoase despre aceasta experienta”, spune Sebastian Gheorghiu, directorul proiectului.
Parteneri: UCIMR – Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania, Chester & Novello Londra, Jeunesses Musicales Macedonia, Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti.

Parteneri Media: Zile si Nopti, Monitorul de Sibiu, Profil Cultural, Magic FM Sibiu, Radio Romania Cultural, Activ Efem.

Exces Music este o agentie de impresariat si management cultural ce sprijina domenii variate ale artei, implicandu-se in numeroase proiecte si promovand investitia companiilor private in cultura. Desi este o societate comerciala, Exces Music activeaza ca operator cultural incepand din anul 2003 si multe din activitatile sale sunt dedicate creerii de oportunitati pentru dezvoltarea profesionala a tinerilor artisti.

British Council este organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale. Peste 7000 de angajaţi îşi desfăşoară activitatea în birourile, centrele de limba engleză, bibliotecile şi centrele de informare şi resurse din 110 ţări din întreaga lume. British Council oferă oamenilor de pretutindeni o deschidere către creativitatea şi realizările britanice şi stabileşte relaţii durabile între Marea Britanie şi alte tari. Activitatea sa este axata în special pe domeniile educaţie, societate civilă şi creaţie. British Council este o organizaţie apolitică ce se bucură de o strânsă colaborare cu guvernul britanic. Pentru mai multe informaţii despre activitatea British Council în România, vizitaţi: www.britishcouncil.ro


Comunicate Exces Music :

Vezi toate comunicatele companiei Exces Music.