Festivalul ICon Arts – V - Cisnadie/ Sibiu 2007 se apropie ! In mai putin de 10 zile va asteapta o multime de concerte si spectacole de dans, jazz, muzica contemporana si teatru instrumental!

BUCURESTI - 16 iulie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Pentru editia aniversara din perioada 25 iulie – 5 august 2007, Exces Music si UCIMR – organizatorii ICon Arts, au pregatit o serie de concerte si spectacole de exceptie, la care isi vor da concursul: Mircea Ardeleanu - percutie (Elvetia), Florin Fieroiu – dans (Romania), Marta Coronado – dans (Spania), Mircea Tiberian –jazz/ pian (Romania), Sorin Romanescu – jazz/ chitara (Romania), Ursula Philippi – orga (Romania), Paul Sorin Damian – regizor (Romania), Ansamblul de percutie Mobile din Lugano (Elvetia) si ICon Arts 2007 Dance and performing ensembles.

Sub genericul ICon Arts se desfasoara, anual, unul dintre cele mai complexe evenimente internationale europene, ce reuneste un curs de vara de arta contemporana, un concurs cu premii si un festival de spectacole, menite sa apropie artistii secolului XXI de marele public .

Alaturi de cei implicati în derularea festivalului, participa si alte nume de elita, precum : Dan Dediu - compozitie (Romania), Valentina Sandu – Dediu - muzicologie (Romania), Ladislau Csendes - vioara (Romania), Andreea Banciu - viola (Irlanda), Adrian Mantu - violoncel (Irlanda), Emil Visenescu - clarinet (Romania).

« Cadrul în care se vor derula cursurile, concursul si festivalul de spectacole este unul senzational atat ca amplasament, cat si ca mediu de lucru. Cetatile fortificate din Cisnadie si Cisnadioara, precum si Catedrala din Sibiu si noua sala a Filarmonicii – « Thalia », ne pun la dispozitie spatii ofertante, ce vor incanta participantii la evenimentele noastre, derulate in programul Sibiu – Capitala culturala europeana », spune Sebastian Gheorghiu, managerul Exces Music.

Parteneri: Cetelem Romania, Consiliul Judetean Sibiu, CNDB - Centrul National al Dansului Bucuresti, Clubul Rotary Bucuresti

Sponsori principali: Motorola Romania, Banca Italo Romena

Sponsori: Enjoy Business, Petroleum Club Romania, Pro Helvetia

Parteneri Media: Sapte Seri

Proiectul este realizat prin finantare de la Fondul National Cultural.


ICon Arts Cisnadie beneficiaza, de asemenea, de sprijinul: Clubului Rotaract Bucuresti, Primariei Orasului Cisnadie si Bisericii Evanghelice din Cisnadie.

Despre Exces Music

Exces Music este o agentie de impresariat si management artistic care intelege importanta implicarii sectorului privat in sustinerea de activitati culturale siiîn promovarea valorilor autentice,iînr-un mediu international. Alaturi de evenimentul ICon Arts, Exces Music defasoara, in parteneriat cu Institutii guvernamentale, cu ONG-uri dar si cu companii multi-nationale, o serie de alte proiecte dedicate sprijinirii unei vieţi culturale active.
Pentru programul complet al festivalului va invitam sa vizitati pagina www.iconarts.ro
Persoana de contact:
Diana Gheorghiu
PR Manager
Exces Music
0722 716 783

diana.gheorghiu@excesmusic.ro