ICon Arts 2006 – mai mulţi tineri vor putea beneficia de burse şi premii la cursurile de vară de artă contemporană organizate de Exces Music

BUCURESTI - 24 iulie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Exces Music a făcut demersurile pentru lărgirea cadrului de desfăşurare a evenimentului internaţional ce a căpătat deja o tradiţie în rândul iubitorilor de artă contemporană : ICon Arts.
Cea de a IV-a ediţie va avea loc într-un spaţiu nou, Cisnădie, în perioada 28 iulie – 6 august 2006.

« Această schimbare ne va permite ca în viitor să găzduim un număr mai mare de participanţi. O parte semnificativă dintre aceştia pot beneficia de burse de studiu, precum şi de premii la concursul ce se derulează anual, în paralel cu masterclasss-ul. » spune Sebastian Gheorghiu, director Exces Music.

Ediţia din 2006 propune un atelier de creaţie instrumentală, pornind de la studiul interpretării riguroase a notelor scrise şi culminând cu libertatea aproape totală pe care o oferă improvizaţia. Profesorii îndrumători vor sosi din Bucureşti, Bruxelles, Cisnădie şi Zűrich.

Atracţiile acestui an sunt cele două orgi din Biserica fortificată a Cisnădiei, concertele şi concursul din zilele de 2 şi 4 august, respectiv spectacolul de teatru instrumental ce va putea fi vizionat în 5 august, în cadrul ceremoniei de final din cetatea de pe dealul Sf. Mihail din Cisnădioara.

Parteneri: UCIMR – Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România, Cetelem România

Sponsor principal: Motorola România

Sponsori: Banca Italo Romena, Best Western Balvanyos, Flanco, WSI


ICon Arts Cisnădie beneficiază, de asemenea, de sprijinul: Clubului Rotaract Bucureşti, Primăriei Oraşului Cisnădie şi Bisericii Evanghelice din Cisnădie.

Despre Exces Music

Exces Music este o agenţie de impresariat şi management artistic care înţelege importanţa implicării sectorului privat în susţinerea de activităţi culturale şi în promovarea valorilor autentice, înr-un mediu internaţional. Alături de evenimentul ICon Arts, Exces Music defăşoară, în parteneriat cu Instituţii guvernamentale, cu ONG-uri dar şi cu companii multi-nationale, o serie de alte proiecte dedicate sprijinirii unei vieţi culturale active.
Pentru mai multe informaţii, vă invităm să consultaţi paginile www.excesmusic.ro şi www.iconarts.ro.

Persoana de contact:
Diana Gheorghiu
PR Manager
Exces Music
0722 716 783
diana.gheorghiu@excesmusic.ro

diana.gheorghiu@excesmusic.ro