Certificat in Raportare Financiara Internationala

BUCURESTI - 7 aprilie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Pregatiti-va pentru implementarea IFRS-urilor in companie!

Certificat in Raportare Financiara Internationala (CertIFR)
7 mai – 12 iunie 2010
Organizat in parteneriat cu prestigioasa firma britanica ATC International
singura institutie acreditata oficial de ACCA pentru realizarea materialelor de studiu

Certificat in Raportare Financiara Internationala

Situatia economica actuala a aratat foarte clar importanta raportarii integrale si corecte a valorii reale a companiilor. De aceea, Banca Nationala a Romaniei a anuntat ca implementarea imediata a standardelor internationale in companii a devenit o prioritate majora.

CertiFR iti ofera cunostintele de care ai nevoie urgent pentru a implementa in companie aceasta schimbare fundamentala in raportarea financiara, pregatind situatiile financiare conform iFRS.

Indiferent de marimea companiei, aceasta schimbare va fi esentiala pentru ca:
- Romania implementeaza Standardele de Raportare Financiara internationala (iFRS)
- Uniunea Europeana a impus tuturor companiilor inregistrate sa intocmeasca situatiile financiare in concordanta cu iFRS.
invata cum sa te confrunti fara probleme cu aceasta schimbare si sa te conformezi cerintelor riguroase iFRS in mod profesionist!

In urma promovarii cu succes a examenului final, vei primi un certificat care atesta expertiza in contabilitatea internationala, oferit de doua organizatii prestigioase: ASEBUSS - EXEC-EDU si ATC international.

Beneficiile cursului:
La sfarsitul cursului, vei fi capabil sa:
- Explici contextul international de raportare financiara;
- Discuti si sa aplici Standardele internationale de Contabilitate si Standardele de Raportare Financiara internationala specificate in situatii practice;
- Pregatesti situatii financiare in conformitate cu Standardele internationale de Contabilitate specificate, Standardele internationale de Raportare Financiara si cu hotararile Comitetului Tehnic de Avizare a Standardelor
- Intocmesti rapoarte financiare de grup incluzand sucursale, asociatii, fuziuni;
- Promovezi cu succes examenul si sa primesti dubla certificare ATC international & ASEBUSS - EXEC-EDU;

De ce cu noi:
ASEBUSS - EXEC-EDU s-a asociat cu ATC international care este acreditata de Asociatia Contabililor Autorizati si Expertilor Contabili (ACCA) sa realizeze materialele de studiu pentru Diploma in Standarde internationale de Raportare. in consecinta, vei lucra cu profesori foarte bine pregatiti si vei avea acces la un suport de curs actualizat permanent si de o calitate excelenta.
Mai multe informatii pe site-ul ACCA.

„Accountants in Romania now have a responsibility to become fully trained in iFRS to meet their professional obligations to their companies and to the development of the country. Romania cannot continue to lag behind any longer because economic recovery through in investment depends on shareholder trust as never before.”
George Wallace, Commercial Manager - ATC international

Cui se adreseaza:
Directorilor economici, financiari, specialistilor contabili care doresc sa invete cum se aplica iFRS.
Candidatii trebuie sa indeplineasca una dintre urmatoarele conditii:
1) sa aiba o diploma in Contabilitate, sau
2) sa aiba cel putin 3 ani experienta in domeniul contabilitatii.

Cum functioneaza cursul:
Acest program intensiv este structurat pe 10 sesiuni, permitand aplicarea conceptelor invatate imediat, la locul de munca. Va vom ajuta sa va pregatiti pentru examenul de admitere.

Profesor: Mihail Dan Stan, ACCA

Program curs:
7 mai – 12 iunie 2010
Pe langa zilele de curs, participantii petrec saptamanal un numar semnificativ de ore pentru studiul individual si lucrul in echipa.

Despre Exec-Edu - Formare Continua Manageriala

Despre EXEC-EDU:
EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta din Romania.
EXEC-EDU a fost infiintata de ASEBUSS, in 2005, prin externalizarea componentei sale de formare manageriala si consultanta, care se dezvoltase foarte mult.
Activitatea de formare manageriala a ASEBUSS a fost creata in 1996 si de atunci s-a diversificat continuu. Astazi, activitatea preluata de EXEC-EDU se remarca prin cel mai variat portofoliu de programe de dezvoltare manageriala de pe piata - peste 40, de la module intensive la programe complexe, de 4-9 luni, autorizate CNFPA.

Pana in prezent, numarul total al persoanelor care au beneficiat de cursuri si consultanta din partea specialistilor EXEC-EDU se ridica la 7000 de persoane, acestia fiind parte a aproximativ 2000 de companii client.


ASEBUSS - EXEC-EDU
Calea Grivitei 8-10, et 8
Bucuresti, RO
exec-edu@asebuss.ro