Excelenta in management EXEC-EDU - Atuul tau pentru 2009!

BUCURESTI - 8 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Excelenta in management
- 7 februarie – 18 iulie 2009 -

Excelenta in management EXEC-EDU - Atuul tau pentru 2009!

Esti manager de mijloc sau de varf si doresti sa intelegi in profunzime procesele si afacerea in ansamblul ei?
Esti antreprenor de succes si vrei sa dezvolti compania si sa cunosti exact ce atributii cheie sunt importante la nivelul fiecarei functii si departament?
Vrei sa interactionezi cu manageri care se confrunta cu provocari similare, sa gasesti solutii noi si inovative de crestere a afacerii si sa iei decizii mai bune?

Participand la acest program complex, de 9 luni, vei acumula cunostinte si vei aprofunda cele mai utile tehnici de management. Vei invata sa sesizezi oportunitatile de pe piată si sa le exploatezi inaintea concurentilor. De asemenea, vei deprinde talentul de a transforma cunostintele dobandite in avantaj competitiv pentru compania ta.

Beneficii

- Vei cunoaste in profunzime principalele domenii ale managementului
- Vei intelege procesele interne ale organizatiei si, in consecinta, iti vei imbunatati abilitatile decizionale
- Vei elabora strategii realiste, contribuind la succesul pe termen lung al organizatiei
- Iti vei dezvolta aptitudinile de lider, devenind mai increzator si mai inovativ
- Iti vei testa competentele manageriale dobandite, participand la simulari si discutii de caz

Tematica

- Management strategic
- Analiza si decizie pe baza raportarilor financiare
- Diagnoza si prognoza financiara
- Comportament organizational
- Planul de marketing
- Metode de previzionare a cererii
- Managementul afacerilor internationale
- Managementul operatiunilor
- Managementul lantului de aprovizionare
- Simulare computerizata privind managementul strategic

Locuri limitate !

Nu rata discountul pentru plata in avans a taxei de participare pana la 15 ianuarie.

Despre Exec-Edu - Formare Continua Manageriala

EXEC-EDU este compania creata de ASEBUSS, cea mai veche si prestigioasa scoala de afaceri romano-americana din Romania, pentru a le oferi managerilor cursuri de formare continua si consultanta si a veni in completarea programului Executive MBA, organizat in colaborare cu Kennesaw State Univeristy, Atlanta, SUA.
De la lansarea activitatii de formare continua manageriala, in anul 1996, oferta noastra de programe s-a diversificat continuu, raspunzand nevoilor tot mai complexe de perfectionare a managerilor si organizatiilor din care fac parte.
De 11 ani, formam lideri vizionari, creativi, pregatiti sa faca fata celor mai dure provocari, intr-un mediu de afaceri global, aflat intr-o continua schimbare.
Ia legatura cu noi !

Ivona Orzea
ivona@asebuss.ro

Mihnea Rasca