Curs Productivitate - imbunatatirea continua a productivitatii in firmele de servicii, comert, distributie, productie

Locul desfasurarii: Hotel Ibis - Bucuresti

Organizator: Exegens Management Consultants

Aveti probleme in ultima perioada cu cresterea costurilor, cu cresterea pierderilor, cu managementul profitabil al furnizorilor, cu cresterea intarzierilor in deservirea clientilor, cu nivelul de calitate, cu motivarea oamenilor, cu rationalizarea utilitatilor, cu scaderea constanta a cotei de piata, cu scaderea sistematica a profitului etc.? Atunci aveti nevoie de un sistem performant de PRODUCTIVITATE, indiferent daca sunteti companie mare sau mica de servicii, de comert, de distributie sau de productie.

Training-ul "PRODUCTIVITATEA AFACERILOR" va prezinta o introducere ideala in tehnicile de Productivitate. Participantilor li se explica principiile, elementele si tehnicile de baza ale imbunatatirii continue a productivitatii. Acest training EXEGENS face parte din suita de 19 cursuri privind productivitatea companiilor.

Training-ul "PRODUCTIVITATEA AFACERILOR"" va avea loc in zilele de 16 si 17 octombrie 2009, in Bucuresti, la Hotel Ibis - Palatul Parlamentului.

Obiectivele training-ului:
- prezentarea formelor de eliminare a pierderilor din procesele de afaceri;
- specificarea valorii din punctul de vedere al consumatorului;
- prezentarea modului de identificare a tuturor pasilor din procesele de afaceri (VSM);
- prezentarea tehnicilor de rezolvare a problemelor;
- prezentarea tehnicilor de imbunatatire continua a afacerilor.

Cuprinsul training-ului:
1. Ce este Lean?
2. Valoarea adaugata si pierderile.
3. Avantajele Lean.
4. Prezentarea instrumentelor de baza ale productivitatii (cu multiple exemple, documente de lucru si studii de caz):
a) 5S Organizarea locurilor de munca;
b) 5S Organizarea locurilor de munca in birouri;
c) Ciclul Deming (PDCA),
d) One Piece Flow,
e) Tehnici de rezolvare a problemelor,
f) Management vizual si Visual Controls,
g) Kaizen,
h) Value Stream Mapping - VSM (Current State si Future State);
i) Standardizarea muncii;
5. Implementarea: fazele si strategia de implementare a productivitatii (Lean).

Cine ar trebui sa participe: manageri si operatori de la aprovizionare, manageri si operatori din productie, operatori ai sistemului de depozitare, manageri si lucratori comerciali, manageri si specialisti in resurse umane, manageri si specialisti in controlling, manageri si specialisti in calitate, manageri si specialisti IT, manageri si specialisti in logistica, directori generali etc.

Cine va sustine training-ul:
Alin POSTEUCA, Managing Partner la EXEGENS, a ajutat zeci de companii in ultimii 9 ani pentru a implementa tehnici de productivitate. Are experienta in training de 10 ani. El este Doctor si MBA. A publicat numeroase articole si studii privind productivitatea.

Costuri:
Taxa de participare este de 250 EUR/ persoana (nu include TVA).
Costurile aditionale pentru cazare si masa nu sunt suportate de organizator. Se acorda o reducere de 5% pentru minim 3 participanti din cadrul aceleiasi companii.

Mobil: 0743 048 696
Tel./ Fax: 021 440 27 76

Despre EXEGENS MANAGEMENT CONSULTANTS

Costuri:
Taxa de participare este de 195 EUR/ persoana (la care se adauga TVA).
Se asigura: suport de curs in format fizic si electronic pe CD (mapa de training) si pauze de cafea. Se acorda o reducere de 10% pentru minim 3 participanti din cadrul aceleiasi companii. Se acorda o reducere de 8% pentru clientii Exegens. Reducerile sunt cumulabile.

Procedura de inscriere:
Va rugam sa solicitati formularul de inscriere la adresa de mail de mai jos si sa il trimiteti completat la aceeasi adresa sau la fax 021 440 27 76 pana la data de 8 Noiembrie 2010. Pentru buna desfasurare a cursului, locurile sunt limitate.

Participare: Intrare libera