Analiza de Business - Managementul cerintelor

BUCURESTI - 24 septembrie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri

EXELO – 4-5-6 octombrie 2012 – Analiza de Business , 21 PMI PDU’s, 21 IIBA CDU’s, curs prezentat de EXELO, partenerul in România al Global Knowledge.
Analiza de business este disciplina care presupune identificarea nevoilor de business si determinarea solutiilor la problemele identificate. Solutiile la nevoile identificate presupun adesea o componenta de dezvoltare de sistem, insa pot sa insemne si imbunatatire de proces, schimbare organizaţionala sau planificare strategica ai dezvoltare de politici.
Analiza de business este complementara cu management de proiect, in sensul ca ea genereaza idei de proiect prin investigarea nevoii de business, obaine cerintele pentru solutiile propuse si le asigura satisfacerea si acceptarea pe parcursul dezvoltarii.

Cursul de „Analiza de Business” va da prilejul sa intelegeti si aprofundati rolul si responsabilitatile unui analist de business (Business Analyst) – cel care reprezintă liantul intre departamentele unei organizatii si, totodata, jucatorul esential in obtinerea succesului unui proiect. Veti deprinde tehnicile cu ajutorul carora sa asigurati reusita unui proiect pe intreg parcursul desfasurarii sale – de la identificarea nevoii de business la verificarea conformitatii produsului final in raport cu cerintele de business initiale.

Detalii privind curricula de curs pe www.exelo.ro.

Ce veti invata:

Ce este Analiza de business;

Rolul unui Business Analyst;

Activitati generatoare de proiecte noi (analiza nevoii de business si a solutiilor fezabile);

Planificarea etapei de analiza;

Tehnici de extragere eficace a cerintelor;

Metode de analiza si documentere a cerintelor (tehnici de modelare UML. BPMN);

Coordonarea si comunicarea cerintelor;

Verificarea calitatii cerintelor si conformitatii acestora cu nevoia de business initiala

Cui se adreseaza?                                                 

Analisti de business, analisti de sistem, arhitecti de sistem, manageri de proiect, sefi de echipa, manageri de produs sau de programe, membrii ai echipei de proiect si persoane care vor sa deprinda arta analizei de business.

Participantii vor obtine: 21 PMI PDU’s, 21 IIBA CDU’s

Perioada:                       4-5-6 octombrie, orele 9.00 – 17.00

Locatie:                         Bucuresti

Durata curs:                  3 zile

Taxa de participare*:    350 euro/participant + TVA. Include: suportul de curs**, participarea la curs, pauzele de cafea, pranz. Pentru inregistrare accesati www.exelo.ro.

**) Suportul de curs  cuprinde urmatoarele: manual cursant aprox. 150 de pagini, manual studii de caz si exercitii si peste 70 de templates

Informatii suplimentare la tel: 0729.700.768 Fax: 021 – 330.18.73 / www.exelo.ro

Prezentare EXELO

 EXELO Training &Development este certificata ISO 9001 si 29990.

EXELO este Global REP (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI) si este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA®).

 

Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucători mondiali in domeniul formării profesionale. Compania este prezenta in 25 de tari pe 3 continente, iar în Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.

Global Knowledge este Global REP (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI). Global Knowledge este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA®).

 

EXELO Training & Development a fost autorizata de catre CNFPA sa organizeze cursurile: Manager de Proiect , Formator, Antreprenor, Director Vanzari, Agent vanzari, Expert Achizitii Publice, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Competente Informatice

 

Apartenenta la reteaua Global Knowledge ne da posibilitatea sa primim 300.000 de feedback-uri pentru cursurile noastre. Noi integram aceste feedback-uri in training, in aşa fel, incat continutul sa reflecte exact ceea ce organizatiile si indivizii au nevoie sa stie. 

 

 

Despre EXELO Training & Development

EXELO Training & Development, Partenerul in Romania al Global Knowledge, este compania de training care abordeaza ciclul de dezvoltare al solutiei de business prin intermediul unei combinatii de instrumente aferente domeniilor de expertiza: Abilitati de Business, Analiza de Business, Management de Proiect, Metodologii.