Certificare internationala in ANALIZA DE BUSINESS

BUCURESTI - 22 martie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri

BUCURESTI – 30-31 martie, 6-7 aprilie – Pregatire accelerata pentru examenele CBAP si CCBA ! curs prezentat de EXELO, partenerul in România al Global Knowledge.

In acest curs veti obtine informatiile esentiale de care aveti nevoie pentru a va pregati si de a promova exemenele de certificare Certified Business Analysis ProfessionalTM (CBAP ®) sau Certification of Competency in Business AnalysisTM (CCBA ™). Acest curs se concentreaza asupra ghidului Business Analysis of Knowledge® (BABOK®) zone acoperite in mod specific în ambele examene. Prin intermediul exercitiilor practice si al chestionarelor va veti obisnui cu terminologia IIBA® si a cerintelor referitoare la examen.

Certificare internationala in ANALIZA DE BUSINESS

Certificarea CCBA se adresează practicienilor din domeniul Analizei de Business care și-au dezvoltat abilitățile de analiză de business și au o experiență de cel puțin 3750 ore de analiza de business .

 

Certificarea CBAP se adresează practicienilor din domeniul Analizei de Business care au o experiență deosebită în analiza de business.

Cu mai mult de 7500 de ore de experiență practică în Analiza de Business, candidații pentru CBAP sunt membri seniori ai comunitații de Analiză de Business.

Datorita cerintelor restrictive si a procesului riguros de evaluare, certificarile CCBA si CBAP au o serie de beneficii majore:

a)    Pentru organizatii:

 Incurajrea dezvoltarii angajatilor si recunoasterea acestora

Cresterea gradului de incredere in persoanele certificate, care si-au insusit Codul de Conduita

 Recunoasterea persoanelor care au obtinut certificarea CBAP ca avand o calificare si un nivel de cunoastere avansat, dar si a faptului ca in intreaga activitate urmeaza un set clar de standarde, lucru care le recomanda pentru proiecte importante si de sensibilitate

Persoanele certificate obtin rezultate de calitate si prezinta un nivel de incredere sporit

Angajatorii isi reduc riscurile prin angajarea si promovarea unor persoane care au obtinut aceste credential.

b)    Pentru persoanele certificate:

Dedicare demonstrată pentru profesia de analist  de business

Capabilitate de a contribui la dezvoltarea profesiei si autoritatea de a fi o voce in domeniu

Evolutie rapida in profesie prin validarea de o terta parte

Demonstrare a cunostintelor si abilitatilor necesare pentru a fi un analist de business eficace

Potential de a avansa in cariera, fara obligatia de a deveni manager de proiect

Recunoastere de catre organizatie si colegi ca expert in Analiza de Business

Oportunitate a unor recompense substantiale

Ce veti invata:

Procese, definitii,

 termeni in conformitate cu BABOK.

Va veti pregati in vederea sustinerii examenului

Tipuri de intrebari uzuale la examen

Pachetul cursului contine:

CBAP si CCBA – ghid de pregatire

Exercitii pentru consolidarea conceptelor

Diagrame pentru referinte

Flash carduri

Cui se adreseaza?

Manageri de proiect, coordonatori sau analisti de proiect, sefi de echipa, manageri de produs sau de programe, membrii ai echipei de proiect, stakeholderi, senior manageri si persoane care vor sa deprinda arta managementului de proiect.

 

Perioada: 30-31 martie, 6-7 Aprilie orele 9.00 – 17.00

Durata curs: 4 zile

Locatie: Hotel Phoenicia

Taxa de participare*: 550 euro/participant + TVA si include suportul de curs, participarea la curs, si  pauzele de cafea, pranz. Pentru inregistrare accesati www.exelo.ro.

 

Trainer: VICTORIA CUPET, CBAP

Victoria este consultant si analist de business cu experienta de peste 7 ani în domeniul IT, avand studii de programe si master internaţional in informatica economica. Cunoştintele aprofundate ale metodologiilor de analiza si modelare sunt atestate de certificarile internationale CBAP, OCUP, OCSMP si OCEB, care dovedesc cunoasterea standardelor UML (Unified Modeling Language), SysML (Systems Modeling Language) si BPM (Business Process Management). In decursul acestor ani a desfasurat activitati de analiza, proiectare, implementare, training si mentorat in cadrul proiectelor informatice cu acoperire nationala.

 Este membru fondator si Presedinte al IIBA Romania Chapter (International Institute of Business Analysis - IIBA®).

 

EXELO Training &Development este certificata ISO 9001 si 29990.

EXELO este Global Knowledge este Global REP (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI). Global Knowledge este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA®).

 Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucători mondiali in domeniul formării profesionale. Compania este prezenta in 25 de tari pe 3 continente, iar în Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.

Global Knowledge este Global REP (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI). Global Knowledge este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA®).

 EXELO Training & Development a fost autorizata de catre CNFPA sa organizeze cursurile: Manager de Proiect, Formator, Antreprenor, Director Vanzari, Agent vanzari, Expert Achizitii Publice, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Competente Informatice

Apartenenta la reteaua Global Knowledge ne da posibilitatea sa primim 300.000 de feedback-uri pentru cursurile noastre. Noi integram aceste feedback-uri in training, in aşa fel, incat continutul sa reflecte exact ceea ce organizatiile si indivizii au nevoie sa stie. 

Despre EXELO Training & Development

EXELO Training & Development, Partenerul in Romania al Global Knowledge, este compania de training care abordeaza ciclul de dezvoltare al solutiei de business prin intermediul unei combinatii de instrumente aferente domeniilor de expertiza: Abilitati de Business, Analiza de Business, Management de Proiect, Metodologii.