Play Design Fair - upcycling şi posibilităţi infinite în design

BUCURESTI - 24 iunie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Sâmbătă și duminică 28 - 29 iunie, Institutul Francez și Chez Elvire din București devin gazdele unui eveniment-concept în stil francez, Play Design Fair . Primul târg de reciclare inteligentă și design românesc este un proiect al biroului de consultanță în imagine și stil Code Noir Style , singurul de acest gen din țară.

Play Design Fair

Play Design Fair

Târgul se află la prima sa ediție de vară și va avea loc pe terasa Chez Elvire, Bulevardul Dacia, nr. 77.  

Cu umor, curiozitate și viziune asupra tendințelor actuale și direcțiilor din modă și life-style, evenimentul pune lumina pe un trend internațional major: upcycling în designul contemporan. 

Mai mult decât reciclare, vorbim despre creație și reinventare plecând de la un obiect/material ce a trăit. Upcyclingul este o atitudine și un stil de viață, unde frumosul prinde un nou sens, forme și idei. 

Timp de două zile, Play Design Fair va propune o perspectivă nouă asupra modei și a designului printr-o abordare proaspătă, proiecții video fashion , modă, bijuterii și accesorii de designer, conferințe, sesiuni lejere de networking și… un strop de je ne sais quoi tipic parizian. 

A vous, Mesdames et Monsieurs !

Intrare: 10 lei

Mulțumim Chez Elvire și Institutului Francez pentru colaborare și găzduire , sponsorilor noștri pentru susținere Musette, Air Serbia și partenerilor noștri media: Marie Claire, RFI, Placerile lui Noe,Igloo, Iquads, Sapteseri.ro, Fashion & Beauty, 121, Metropotam.ro, Dialog Textil, Getlokal, Orasul meu, Ro Events, Veioza Arte, ArtWe, Stefan Trifan si Retropolitan.