Sisteme de securitate - Expert Digi-Sisnet

BUCURESTI - 4 martie 2010

Comunicat tip General in Tehnologie

A fost infintata in anul 2009, cu domeniul principal de activitate “Activitati de servicii privind sistemele de securizare” (Cod CAEN – 8020)

Servicii oferite sunt:
Consultanta
Proiectare
Instalari
Asistenta tehnica
Service pentru sisteme de semnalizare electronica a efractiei, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces si pontaj, sisteme control marfa sau sisteme tip Nurse Call.

Echipamentele folosite sunt de inalta tehnologie si sunt produse de firme cu renume si experienta in productia de echipamente de securitate (DSC, Paradox, etc).

Specialistii companiei au in spate o experienta de 10 ani putand face fata oricaror cerinte de proiectare sau instalare solicitate de beneficiarii nostrii.
Clientii obtin consultanta gratuita beneficiind in acelasi timp si de sprijin in luarea unor decizii ce tin de securitatea si siguranta lor sau a afacerii lor. Totodata ei pot beneficia de o oferta care sa tina cont de raportul calitate/pret.

Pasii pentru realizarea unui sistem sunt urmatorii: se incheie un Contract de proiectare- instalare cu clientul, se face apoi deplasarea in spatiul unde urmeaza sa se execute instalarea pentru a fi efectuata o expertiza tehnica de catre specialistul delegat al EXPERT DIGI-SISNET, cu datele astfel obtinute, Departamentul Proiectare trece la intocmirea proiectului de instalare.
Dupa definitivarea proiectului incepe procesul propriu-zis de instalare al sistemului de securitate respectandu-se normativele de instalatii curenti slabi.
Dupa punerea in functiune se face instructajul de utilizare pentru cei ce utilizeaza sistemul de securitate dupa care se incheie cu un proces verbal de predare, punere in functiune si garantie a intregului sistem.

Dupa terminarea perioadei de garantie, compania ofera posibilitatea incheierii unui contract de service cu un abonament lunar in care sa fie cuprinse toate manoperile necesare verificarii amanuntite a sistemului din punct de vedere al functionalitatii.

Licenta de functionare nr. 1776/T/2009 eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia Politiei de Ordine Publica.

Despre Expert Digi-Sisnet

Toata activitatea companiei EXPERT DIGI-SISNET se doreste sa duca la prevenirea de evenimente nedorite din punct de vedere infractional si la evitarea pe cat se poate a pagubelor materiale produse prin furt.

Contact: Eugen Ostafie
Mobil: 0735 038 277
0771 701 393

office@sistemsecuritate.ro