Asigura-ti locuinta in timpul sezonului ploios!

BUCURESTI - 17 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nu mai este nevoie de niciun comunicat de presa care sa anunte efectele remanente ale iernii. Vedem cu totii care este situatia, una destul de sumbra dealtfel si care ne-a fost prezentata sub forma unei atentionari deja cu ceva vreme in urma. Iarna a trecut lasandu-ne totusi pe umeri anumite probleme pe care cu totii le stim, si pe care fiecare dintre noi, in mod individual, incercam sa le solutionam asa cum putem. Ne folosim de lopeti si de freze de zapada pentru eliminarea zapezii ramase pe alocuri, printre blocuri sau pe alei, de pompe submersibile pentru eliminarea apei in exces acolo unde aceasta se aduna in mod suplimentar si cu influente nefaste, si eventual de sisteme de incalzire si de ventilatie pentru a ameliora usor temperaturile care par sa fie uneori, insa din ce in ce mai rar, mai scazute.

Pompe de apa

Pompe de apa

Insa, cea mai mare dintre problemele pe care le intampinam in timpul si ulterior sezonului rece este apa. Apa sub forma de vapori, sau apa in forma lichida, este la fel de periculoasa si de daunatoare acolo unde aceasta nu este tinuta sub control. Umiditatea din aer si sol, zapada si ploile sunt factori specifici sezonului umed cu care ne confruntam in fiecare an, aproape nestiind ce solutie sa adoptam. Apelam la specialisti de carton, care insa ar face orice sa isi vanda produsele, iar noi ramanem din urma cu prejudiciile si cu lipsa banilor ca urmare a platilor constatarilor lor defectuoase si uneori cu adevarate efecte dezastruoase.

 

Si totusi, problemele ce survin in urma iernii le putem identifica singuri. Subsolul prezinta infiltratii? Peretii au scurgeri de apa active? Placa sau radierul prezinta pelicule de apa? Atunci in mod clar este nevoie de pompe submersibile pentru a evacua acest surplus de apa, si de o hidroizolatie sanatoasa care sa tina piept cu succes apei ce tinde sa se infiltreze de pe partea negativa. Apa ce se strange pe o suprafata plana, de tipul placilor, sau chiar la jonctiunile perete-podea poate cauza nenumarate prejudicii daca nu este eliminata corespunzator, ceea ce va conduce automat catre pierderi financiare majore, si chiar catre eventuale cedari ale elementelor de constructie cu efect iremediabil.

 

Subsolurile caselor sunt probabil cele mai afectate elemente, fiind in permanent contact cu solul si acumuland acolo unde se poate volumul sau surplusul de apa ce nu poate fi drenat in mod gravitational. Solutia nu va fi sub nicio forma executarea de drenaje in pamant (asa cum este prezentat pe site-ul unor firme ce par a se ocupa de hidroizolatii), ci folosirea unor pompe submersibile, fie pentru ape curate, fie pentru ape murdare. O pompa submersibila poate evacua apa remanenta, fara sa o lase pe aceasta sa se infiltreze mai departe in sol, pentru a reaparea in alt element de constructie. Pompa va strange apa, pe care o va evacua in conditii de siguranta, la o distanta bine stabilita fata de amplasament.

 

Unde poti gasi astfel de pompe submersibile? Cele mai bune astfel de produse pot fi gasite pe site-ul www.pompe-submersibile.com.ro unde au si o pagina de facebook https://www.facebook.com/pompe.submersibile , alaturi de alte tipuri de instalatii destinate fireste contactului direct cu solventul natural al lumii. Tot aici mai pot fi gasite echipamente de tipul hidrofoarelor, a pompelor cu hidrofor, a vaselor de expansiune, a pompelor de recirculare, a accesoriilor destinate instalatiilor pentru apa potabila, a capacelor din materiale compozite, inox sau fonta si asifoanelor.

 

De asemenea, accesoriile si piesele necesare inlocuirii atunci cand acestea se defecteaza datorita uzurii normale pot fi gasite cu usurinta in "rafturile" acestui magazin online, din care personalul mai mult decat calificat te poate ajuta sa iti alegi tot ce este nevoie pentru locuinta ta si pentru dependintele acesteia.

 

Apa, fiind o substanta cu fluiditate extrem de mare, nu poate fi scoasa din punct de vedere cantitativ cu un obiect su un altul. Ea poate fi insa eliminata utilizand aceste pompe submersibile, care o pot atrage si elimina fara a depune foarte mari eforturi in acest sens. Bazandu-se pe ideea de submersie, de utilizare sub sau in prezenta apei, aceste elemente etanse pot evacua apa cu usurinta cu ajutorul presiunii sau a fortei de aspiratie.

 

Folosirea unor pompe submersibile poate scuti utilizatorul de o multitudine de costuri inutile. Timpi morti? Nu mai exista. Cheltuieli cu electricitatea? Nici nu intra in discutie. Pompele submersibile de la www.pompe-submersibile.com.ro sunt de asa maniera create astfel incat acestea sa poata utiliza in mod rational energia, blocandu-se atunci cand nu mai sunt alimentate. Si, daca tot facem referire la sistemul de alimentare, unul dintre beneficiile pompelor submersibile consta in functionarea acestora chiar si pe baza unor generatoare de curent care sa substituie alimentarea normala, atunci cand aceasta nu poate fi efectuata.

 

Grija fata de constructii, mai ales in perioadele ploioase, trebuie sa devina un aspect esential in ceea ce priveste protejarea unei cladiri. Apa este sursa si cauza multor defectiuni si stricaciuni, mai ales daca se afla in contact cu elementele structurale pentru perioade mari de timp. Sa nu uitam niciodata ca o picatura de apa, in timp, poate duce la erodarea unei pietre naturale, a unei stanci, asadar sa fim constienti de realul pericol pe care prezenta acesteia il constituie in cazul elementelor de constructie, in special din cauza faptului ca acestea sunt de cele mai multe ori executate din materiale compozite, cu adevarat sensibile la actiunea apei.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expert-instal-group-srl/asigura-ti-locuinta-in-timpul-sezonului-ploios