Dependent de control? Descopera si tu noile controlere pentru pompe recirculare de la Salus!

BUCURESTI - 9 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand incalzirea in interiorul caselor noastre se face cu ajutorul unui boiler, exista o serie de factori la care trebuie sa fim atenti, astfel incat buna functionare sa nu fie in nici un fel periclitata. Deoarece nu putem sta intotdeauna cu ochii numai pe sistemele tehnologice de funtionare ale boilerului, iata ca in ajutorul nostru vin anumite produse care ne pot face viata mult mai usoara si facem referire aici la noile controlere pentru pompe recirculare de la Salus.

Asa cum le spune si numele aceste produse sunt destinate controlului si monitorizarii. In acest fel vom putea sti cu precizie cand si unde anume sa intervenim atunci cand apare o problma, asta daca nu chiar aceasta sarcina s-ar putea transfera chiar controlerului. Aceste controlere pentru pompe recirculare de la Salus pot fi gasite acum in magazinul www.shop-einstal.ro, alaturi de o serie ampla de multe alte produse destinate grijii noastre fata de aceste sisteme.

 

Aceste controlere pentru pompe recirculare de la Salus sunt dotate cu functia anti-inghet dar si cu functia anti-oprire. Acestea doua se afla in stransa legatura cu un senzor care are posibilitatea de a detecta temperatura si care transmite aceste informatii astfel incat ele sa fie interpretate in vederea pasului urmator. In cazul in care valorile depasesc anumite minime sau maxime, controlerul are proprietatea de a verifica pompa de recirculare a boilerului, determinand astfel pornirea sau oprirea acesteia.

 

De ce este util un astfel de produs de tip controler? Urmarind putin descrierea acestora am putea spune ca aceste controlere pentru pompe recirculare de la Salus seama intr-un mod izbitor de puternic cu ups-urile pentru centrale termice. Asadar putem spune ca actioneaza precum o zona tampon, care sesizeaza si semnaleaza eventualele neregului, astfel incat intr-un final pompa de recirculare sa fie pe cat se poate de mult protejata. Acest lucru se si intampla, deoarece durata de viata a pompei de recirculare este net crescuta in momentul in care aceasta nu mai este deranjata de variatii de temperatura cu caracter constant. Ca si in cazul centralelor termice si al ups-urilor, aceste controlere pentru pompe recirculare de la Salus absorb "socul" generat de fluctuatii, permitand pompei de recirculare a apei sa functioneze in parametri cat se poate de normali.

 

Din punct de vedere al consumurilor am putea spune ca aceste controlere pentru pompe recirculare de la Salus au un consum mediu de 2 W, si ca tensiunea necesara este de 220 V. Acest lucru este perfect normal si in consecinta produsul poate fi folosit fara probleme pe o instalatie electrica obisnuita fara a avea prea mari cerinte. In functie de tipul modelelor, aceste controlere pentru pompe recirculare de la Salus pot avea temperaturi minime si maxime de reglare, temperaturi pe care acestea vor avea grija sa nu le depaseasca in incercarea de a proteja pompa.

 

Mai mult decat atat aceste produse emit si semnale sonore care sa atraga atentia asupra unor probleme, sistemele avand alarme care sa faca ca acest lucru sa fie cat se poate de bine auzit. Din considerente de siguranta, o cerinta suplimentara pe care aceste controlere pentru pompe recirculare de la Salus o indeplinesc este aceea de a comanda pornirea obligatorie a pompei dupa fiecare 15 zile, pentru a evita griparea motorului si implicit functionarea deficitara a sistemului.

 

Magazinul online www.shop-einstal.ro este cel care ofera aceste produse destinate mentenantei pompelor de recirculare a boilerelor, si in plus mai ofera si o gama ampla de informatii suplimentare ce tin de necunoscutele si variabilele problemelor. Fireste ca alegerea va trebui facuta de catre fiecare utilizator in parte, insa in mod cert inainte de acest lucru vor rebui luate in calcul toate informatiile de care mentionam anterior.

 

In momentul in care specialistii sunt cei care te ajuta in luarea unei decizii, explicandu-ti ce anume este necesar pentru ca lucrurile sa mearga "ca pe roate", atunci in mod clar alegerea devine mult mai facila si mai avantajoasa, iar banii investiti devin astfel o investitie solida si durabila si cu rezultate pe termen lung.

 

Desi pot parea la o prima vedere ca fiind produse a caror utilitate este indoielnica, specialistii www.shop-einstal.ro ne asigura de faptul ca in realitate nu este asa. Dovada consta in nenumaratele pompe de recirculare aferente boilerelor care se defecteaza in momentul in care anumite temperaturi sunt in mod clar depasite. Pentru a evita aceste lucruri si tocmai pentru a fi in permanenta in control, atunci singurul mod in care poti face asta este sa achizitionezi si tu controlere pentru pompe recirculare de la Salus din acest magazin cu adevarat profesionist.