Imbunatateste confortul casei tale folosind calorifere din otel!

BUCURESTI - 15 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cand vine vorba despre confortul casei noastre, nu precupetim niciun efort in a-i oferi acesteia, si implicit noua, tot ce este mai bun, in ciuda unui pret destul de piperat. In ceea ce priveste asigurarea parametrilor de confort vis-a-vis de caldura caminului nostru, ne-am obisnuit sa aruncam deseori sume proportionale de bani pentru centrale termice si radiatoare, pasandu-ne doar de brand, de numele sub care acestea sunt produse. Uneori insa se poate intampla ca nu toti indivizii sa dispuna de chiar atat de multe resurse financiare, astfel incat noi va adresam urmatoarea intrebare: cum ati reactiona daca v-am spune ca exista produsele perfecte pentru incalzire, dar si ieftine deopotriva, concretizate sub numele de calorifere otel?

 Imbunatateste confortul casei tale folosind calorifere din otel!

Ce sunt aceste calorifere din otel? Aceste produse sunt radiatoare folosite pentru incalzirea locuintei, si mai exact sunt elemente monobloc, compuse din foi de otel sudate, degresate si ulterior acoperite cu un strat de vopsea (sau doua). De regula pentru vopsirea acestor calorifere otel este folosita o vopsea epoxidica de protectie, insa, din considerente economice, unii producatori aleg vopsirea cu vopsele normale, sau cu simple tratamente anticorozive obisnuite. Un alt aspect demn de luat in seama atunci vand vorbim de vopsirea acestor calorifere otel este ca ele pot fi mentinute curate foarte usor, nefiind necesare produse speciale pentru curatenie. Acest lucru se datoreaza calitatii vopselei cu care sunt acoperite aceste calorifere otel, care poate fi curatata repede si fara un efort sustinut de catre orice utilizator, nefiind necesare pentru aceasta echipe specializate de lucru.

 

Radiatoarele de tip calorifere otel au devenit in scurt timp o alternativa viabila la radiatoarele grele si masive din fonta. Cunoscute mai ales pentru faptul ca acestea pot suporta temperaturi deosebit de mari, ele au devenit in scurt timp preferate de toata lumea, indeosebi datorita pretului redus al acestora. Alaturi de caloriferele din aluminiu, aceste calorifere otel – shop einstal pot fi gasite in majoritatea magazinelor de profil, insa de departe unul dintre cele mai bine aprovizionate este www.shop-einstal.ro, un magazin online in care pot fi gasite toate elementele ce tin de ingrijirea si de imbunatatirea performantelor casei noastre.

 

Intr-un mod indubitabil, daca facem referire la calorifere otel de la shop einstal vom avea garantia unei imbunatatiri vizibile. Costurile investitiei sunt destul de repede amortizate, iar beneficiile se vad aproape imediat, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional. Oricum ar fi, aceste produse sunt mult mai ieftine decat vechile calorifere din fonta, sunt mult mai usoare si mult mai facil de transportat. Mai apoi, nu vei fi nevoit sa le revopsesti odata cu trecerea anilor, deoarece starea lor arata de la bun inceput impecabila, si asa se va si mentine pe toata durata de functionare a acestor calorifere otel.

 

Cand vine vorba despre incalzirea casei noastre este foarte important sa alegem produse de cea mai buna  calitate. Acestea trebuie sa prezinte garantia specifica de produs, in baza careia pot fi acordate anumite interventii,  specifice cazurilor in care o defectiune poate avea loc. Pe site-ul shop-einstal.ro toate produsele beneficiaza de aceasta garantie, tocmai pentru a oferi clientilor tot ce este mai bun in materie de instalatii si elemente sau accesorii ale acestora. Acelasi lucru este valabil si in cazul achizitionarii unor calorifere otel, inox sau fonta.

 

Prin folosirea unor calorifere otel de calitate de la shop-einstal.ro stii cu certitudine ca iarna de afara nu te poate afecta. Stii ca ai o autonomie destul de mare de functionare a acestor produse si ca randamentul dat nu este nicidecum neglijabil. Beneficiile sunt multiple, si asta nemaipunand la socoteala aspectul estetic pe care aceste produse il confera, in ciuda unui pret destul de mic. Fiind elemente usoare si estetice, nu va trebui sa va temeti ca acestea vor face cumva nota discordanta cu restul casei, aceste calorifere otel reusind sa se integreze destul de rapid si sa nu iasa in evidenta, cel putin nu la fel de mult pe cat ar face-o masivele calorifere din fonta.

 

In functiile de considerentele constructive, in magazinul online shop-einstal.ro puteti gasi o gama ampla de calorifere otel, cu diferite dimensiuni, gata pregatite pentru a fi asamblate in orice colt al casei dumneavoastra. Fie ca vreti sa va ocupati de incalzirea unei bai, a unei bucatarii sau a unui living, aceasta nu este o problema. Modelele de calorifere otel pot fi gasite in multiple dimensiuni, incepand de la 300 mm, pana la 900 mm latime, si avand de la 500 mm la 3000 mm lungime. Stiind aceste lucruri, este deja foarte usor sa va imaginati unde, si in ce numar vor fi amplasate aceste calorifere otel, astfel incat caldura sa invaluie si cel mai ascuns cotlon al casei dumneavoastra.

 

Vrei o casa mai confortabila? Nimic mai simplu. Vino la shop-einstal.ro si alege-ti de aici tot ceea ce iti este necesar. Daca vara iti este prea cald, poti gasi aici orice instalatie de climatizare. Daca vrei caldura pe tot parcursul iernii, aici iti gasesti solutia prin calorifere otel, inox sau fonta. Orice iti doresti, este la indemna ta. Contacteaza specialistii pentru a afla ce ti se potriveste si consulta ofertele shop-einstal.ro pentru a afla ce anume iti poate satisface cel mai bine exigentele si cerintele.