Protejeaza-ti acum centrala termica cu ups-uri pentru centrale termice Intelli!

BUCURESTI - 29 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De foarte multe ori ni se poate intampla ca exact atunci cand avem nevoie de un anumit lucru neprevazutul sa isi faca de cap si in consecinta sa ne determine sa gasim solutii de urgenta. Totusi, cel putin in ceea ce priveste siguranta noastra si a centralelor termice, solutia poarta un singur nume si anume ups-uri pentru centrale termice Intelli .

Protejeaza-ti acum centrala termica cu ups-uri pentru centrale termice Intelli!

Ce sunt aceste ups-uri pentru centrale termice Intelli? Ei bine aceste produse actioneaza ca o zona tampon atunci cand au loc intreruperi ale energiei electrice. In acest fel, chiar daca electricitatea care ar trebui sa asigure functionarea centralei termice este oprita, centrala va fi protejata de fapt, avan ca si back-up un sistem de inmagazinare a energiei electrice, ce va fi distribuita in cazul penelor de curent.

 

De ce este util acest lucru? Ei bine haideti sa ne imaginam urmatoarea situatie. In cazul in care energia electrica nu mai alimenteaza in mod subit un anumit aparat electric, in timp, acesta va dezvolta o sensibilitate la aceste probleme, ceea ce va conduce catre cedare totala. Un calculator sau un frigider si chiar si o centrala termica trebuie protejate de aceste intreruperi deoarece componentele se pot arde cu usurinta atunci cand exista un ciclu repetat de alimentare- oprire cu energie electrica.

 

Un alt motiv pentru care aceste ups-uri pentru centrale termice Intelli sunt benefice este acela ca o centrala termica trebuie sa functioneze in mod continuu si pe cat se poate fara intreruperi. Daca facem un exercitiu de imaginatie este lesne de inchipuit cam ce ar putea produce o centrala care functioneaza in mod deficitar sau care se opreste brusc atunci cand temperaturile se apropie de zero. In mod clar vom avea nevoie ca o centrala termica sa ne asigure necesarul de caldura, iar o pana de curent nu ar face altceva decat sa inrautateasca situatia. 

 

Tocmai de aceea este necesar sa utilizam ups-uri pentru centrale termice Intelli, deoarece acestea vor avea rolul de a furniza suficient de multa energie cat sa asigure buna functionalitate a centralei termice. Mai mult decat atat, aceste surse neintreruptibile de energie vor avea proprietatea de a fi reincarcate, astfel incat in scurt timp ele sa poata actiona din nou si din nou, ori de cate ori este necesar acest lucru.

 

Un alt avantaj al acestor produse consta in faptul ca ele protejeaza foarte bine chiar si in cazul suprasarcinilor. Acestea sunt cu adevarat periculoase in cazul produselor care functioneaza pe baza de energie electrica deoarece suprasarcina este fenomenul prin care obiectul primeste mai mult curent decat ar trebui.  In acel caz componente pot ceda foarte usor, deoarece putem lua ca exemplu organismul uman care cedeaza in cazul in care solicitarea este mult mai mare decat capacitatea umana.

 

Aceste ups-uri pentru centrale termice Intelli au si functie de autodiagnosticare, iar problemele intampinate sunt semnalizate cu ajutorul semnalelor luminoase si sonore cu care sunt dotate aceste produse. In acest fel noi vom putea afla imediat de o problema care este pe cale sa se intample, datorita functiilor inteligente cu care sunt dotate aceste ups-uri. Pe langa toate acestea mai putem beneficia si de functia de modulatie a impulsurilor in latime, cea care are grija de generarea de unde potrivite fiecarui tip de sarcina. Aceste ups-uri pentru centrale termice Intelli beneficiaza si de un incarcator individual care permite incarcarea cu energie electrica si stocarea acesteia in vederea utilizarii in momentul in care aceasta este necesara.

 

Unde putem gasi aceste ups-uri pentru centrale termice Intelli? Magazinul online www.shop-einstal.ro este cel care comercializeaza aceste produse la preturi foarte accesibile tuturor. Iar acestea sunt doar cateva dintre produsele pe care acest magazin online le pune la dispozitia publicului larg. In ceea ce priveste protectia centralelor noastre termice este de la sine inteles faptul ca avem nevoie de masuri sporite, care sa ne ofere siguranta si incredere. In mod clar energia electrica nu este un factor pe care sa il putem controla intr-o proportie covarsitoare si tocmai de aceea este necesar sa ne dotam casele cu aceste echipamente care ne pot scoate din impas.

 

Daca si pentru tine este importanta grija fata de centrala termica, dar si cea pentru confortul tau in perioadele reci, atunci in mod clar vei sti ce anume sa alegi din magazinul www. shop-einstal .ro. Vino sa ve zi si tu ofertele toamnei si alege in consecinta ceea ce crezi ca s-ar potrivi cel mai bine casei si centralei termice pe care o detii.