Recircula apa si incalzeste-o cu pompe recirculare apa calda de la Arderia!

BUCURESTI - 26 octombrie 2015

Comunicat tip General in Retail

Dupa o perioada in care ne-am lovit cu totii de calduri cu adevarat insuportabile, iata ca in cele din urma toamna pare a sosi cu pasi repezi, amenintand cu temperaturi mai scazute si cu vreme din ce in ce mai capricioasa. Pentru ca nevoia noastra de confort este una semnificativa, si pentru ca apa este una dintre resursele fara de care nu am putea supravietui, se impune ca prioritar pe lista noastra de achizitii tomnatice sa notam si anumite modele de pompe recirculare apa calda de la Arderia , pe care le putem gasi cu usurinta in magazinul www.shop-einstal.ro.

Recircula apa si incalzeste-o cu  pompe recirculare apa calda de la Arderia!

Cu ce ne pot ajuta aceste modele de  pompe recirculare apa calda de la Arderia?

Cu totii avem nevoie de apa calda in interiorul locuintelor noastre, iar aceste produse sunt destinate exact acestui scop. Apa calda ne este necesara atat in ceea ce priveste majoritatea proceselor casnice pe care le desfasuram, cat si in scopul incalzirii locuintelor noastre atunci cand frigul ne pandeste amenintator.

 

Aceste  pompe recirculare apa calda de la Arderia sunt cu adevarat utile in orice gospodarie deeoarece ele asigura un ciclu permenent al apei in interiorul instalatiilor, fapt care va duce la diminuarea consumurilor, atat in ceea ce priveste apa calda cat si in ceea ce priveste consumurile de energie.

 

Specialistii de la www.shop-einstal.ro ofera informatiile complete cu privire la aceste produse, tocmai pentru ca rolul lor sa fie foarte bine inteles. Aceste pompe recirculare apa calda de la Arderia au un regim de functionare in 3 trepte si necesita o tensiune de functionare de 220 V. In mod clar acest lucru este binevenit, mai ales pentru ca aceste produse nu necesita precautii speciale sau conditii peste care sa nu se poata trece chiar atat de usor.

 

In ciuda capacitatii sale si a abilitatilor sale pompa are o greutate de doar 3 kg, si are o lungime de 180 mm. Debitele de functionare pot fi in functie de treptele de utilizare de 3,5 metri cubi pe ora, 2,7 metri cubi pe ora si 2,3 metri cubi pe ora, iar puterea maxima in aceleasi conditii este de 90 W, 65 W si 45 W. Inaltimea maxima de pompare este de 6 metri, 5 metri si 3 metri, iar temperatura maxima pe care poate sa o atinga fluidul este de 100 de grade Celsius.

 

Pompele de recirculare de la Arderia oferite de catre magazinul www.shop-einstal.ro sunt la acest moment unele dintre cele mai bune produse de pe piata de profil, iar cererea lor este data si de numarul mare de clienti multumiti. Am putea spune ca oricine a incercat un astfel de produs a simtit in mod clar beneficiile, si tocmai de aceea produsele au devenit din ce in ce mai promovate si mai cautate.

 

Www.shop-einstal.ro este magazinul care are o vasta experienta in ceea ce priveste comercializarea de dispozitive care au legatura cu apa, fie in ceea ce priveste captarea ei, fie in scopul evacuarii. In acest magazin online putem gasi majoritatea produselor care au legatura cu domeniul instalatiilor si anume: apometre, tevi, fitinguri, calorifere, boilere, centrale termice de orice tip, vase de expansiune, hidrofoare sau pompe submersibile.

 

Avand ani intregi de experienta in spate acesti profesionisti  recomanda aceste  pompe recirculare apa calda de la Arderia, tocmai pentru ca ei cunosc foarte bine avantajele unor astfel de produse. Desi pentru persoanele neavizate aceasta investitie ar parea a fi una care nu s-ar justifica, in realitate achzitia aduce nenumarate beneficii, beneficii care se vad pe termen relativ scurt. Amortizarea investitiei se simte mai inainte de orice in temperatura optima resimtita in interiorul spatiului locuit, in temperatura apei calde care ne este cu adevarat indispensabila in orice anotimp si in facturile aferente intretinerii care in mod cert se vor micsora simtitor.

 

Este foarte important sa avem in vedere aceste lucruri in momentul achizitiei unei  pompe recirculare apa calda de la Arderia din magazinul www.shop-einstal.ro . Beneficiile si pretul relativ mic comparativ cu acestea ar trebui sa ne convinga de importanta si de utilitatea acestor produse. Recircularea apei calde va face ca acest lucru sa nu ne mai dea batai de cap atunci cand avem nevoie de o soolutie potrivita de incalzire. In acest fel radiatoarele noastre vor ramane in permanenta calde, gratie pompei care va reincalzi in mod constant apa care isi va urma cursul prin interiorul instalatiei.

 

Nu este de neglijat aportul acestor produse si nici avantajele pe care acestea le ofera. Daca si tu esti convins de utilitatea lor, atunci magazinul online www.shop-einstal.ro te asteapta cu cele mai bune oferte la gamele de pompe recirculare apa calda de la Arderia.