Shop-einstal.ro deschide sezonul la pompe submersibile

BUCURESTI - 9 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Iata ca primavara deja isi intra in drepturi si mai mult decat atat din ce in ce mai mult temperaturile cresc, permitandu-ne sa ne apucam de lucrarile uzuale de care avem nevoie in acest sezon. De regula acesta este momentul in care din ce in ce mai multe persoane incep lucrarile de reabilitare a constructiilor, si cum acest lucru presupune mai inainte de orice achizitionarea unor echipamente speciale, magazinul Shop-einstal.ro deschide sezonul la pompe submersibile deschizandu-si portile astfel incat fiecare dintre noi sa se poata bucura de oferte.

Shop-einstal.ro deschide sezonul la pompe submersibile

Pompele submersibile au o larga aplicabilitate. Fie ca vorbim despre pompe submersibile de suprafata sau despre pompe submersibile de adancime, acestea sunt de fapt produsele care ne pot ajuta sa realizam mult mai repede si mai eficient proiectele pe care le avem de facut. Este insa foarte important de stiut faptul ca aceste tipuri de pompe submersibile sunt diferite, si ca folosirea acestora in anumite domenii este strans legata de recomandarile producatorilor. De aceea nu vom putea folosi o pompa de suprafata pentru extragerea apei din puturi si fantani si nici nu vom putea face o alimentare cu apa folosind pompe submersibile pentru ape murdare.


Ce sunt pompele submersibile ape murdare? Aceste tipuri de produse reprezinta o categorie aparte a pompelor submersibile deoarece acestea pot fi intrebuintate numai in cazul in care apele cu care lucram sunt murdare sau au in componenta lor particule de pamant sau nisip. Aceste tipuri de pompe sunt utilizate in cazul evacuarii apelor murdare din hale, bai, subsoluri sau chiar demisoluri afectate de inundatii. In principiu cam in orice camera sau incinta in care apa ca si acumulare in timp este prezenta ar putea fi folosite aceste produse care vor pompa apa spre exteriorul incinte, astfel incat evacuarea sa se produca cu usurinta. Pompele submersibile pentru ape murdare mai pot fi folosite si in cazul inundatiilor de mici dimensiuni, in cazul infiltratiilor apelor pluviale, sau in cazul inundarii acoperisurilor.

 

Pe alta parte, pompele pentru ape curate sunt mult mai complexe, fiind necesar ca uneori sa folosim pompe submersibile centrifugale, multietajate, acolo unde adancimea de extragere a apei este foarte mare. De cele mai multe ori aceste tipuri de pompe submersibile se folosesc in cazul puturilor si a fantanilor, acolo unde o pompa de mici dimensiuni nu ar face fata. Deoarece alimentarile cu apa reprezinta lucrari ce pot fi efectuate inca de acum, Shop-einstal.ro deschide sezonul la pompe submersibile, dand startul maratonului de achizitii ce urmeaza sa ne ajute in demersurile noastre.

 


Pompele submersibile sunt echipamente cu adevarat indispensabile intr-o gospodarie deoarece ele pot interveni acolo mana umana nu ar putea-o face sau unde interventia manuala nu poate avea loc. Procesul de pompare este total automatizat si nu este necesar nici un efort din partea vreunui operator care sa utilizeze pompa submersibila.


Magazinul online www.shop-einstal.ro pune la dispozitia clientilor aceste produse deosebite tocmai pentru ca acestia sa poata beneficia de o usurare a muncii si sa poata vedea beneficiile automatizarii unor produse. Atunci cand vine vorba despre pompele folosite pentru sisteme de alimentare cu apa putem fi siguri ca acest magazin ne ofera exact ceea ce ne trebuie deoarece anii de experienta pe care ii au acesti specialisti isi spun cuvantul. Practic acest tip de produse nu mai reprezinta in niciun caz o necunoscuta ci adevarate subiecte de dezbatere pentru specialistii din acest magazin.

 

Unele dintre cele mai cunoscute tipuri de pompe, prezente de altfel si in oferta acestui magazin sunt cele Jar, de la binecunoscuta firma romaneasca Tricomserv, dar si cele produse sub numele italian Panelli. Cele doua nume au scris deja istorie in ceea ce priveste pompele submersibile, o istorie grevata de multe reusite si de la fel de multi clienti multumiti. Acest magazin tocmai acest lucru vrea sa il pastreze, deoarece experienta specialistilor de aici i-a invatat ca seriozitatea si renumele castigat in timp nu merita sa fie sub nicio forma pierdute.


Asadar Shop-einstal.ro deschide sezonul la pompe submersibile cu cele mai bune oferte de pret astfel incat de acestea sa se poata bucura orice potential client. Chiar daca mai este timp suficient pana cand temperaturile ne vor permite efectuarea de lucrari de amploare acesta magazin isi face cunoscute preturile astfel incat fiecare dintre noi sa se poata bucura de oferte cu adevarat avantajoase, noi, ca de primavara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expert-instal-group-srl/shop-einstal-ro-deschide-sezonul-la-pompe-submersibile