Shop-Einstal.ro îți oferă 5 motive ca să folosești un presostat electronic reglabil SuperPres!

BUCURESTI - 18 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

De multe ori ni se întâmplă să nu acordăm atenția cuvenită dispozitivelor electronice, considerând cumva că lucrurile așa trebuie să stea, fără prea multe explicații. Reglarea temperaturii în cameră, reglarea temperaturii în combina frigorifică, reglarea presiunii apei în instalațiile de apă potabilă centralizată, fiecare dintre acestea au un numitor comun. Vorbim despre automatizare și de aceea ar trebui să ne intereseze acest aspect mai ales în cazul utilizării de pompe submersibile și hidrofoare.

Un presostat electronic reglabil SuperPres este un dispozitiv ce poate fi folosit pentru orice tip de instalație!

 Indiferent de tipul acesteia, sau de modul de dispunere a elementelor sistemului, presostatul despre care discutăm își poate găsi cu siguranță un loc potrivit. Amplasarea facilă este datorată și dimensiunilor produsului, iar acest lucru îl face ușor de folosit chiar și în cele mai dificile condiții. Dimensiunile reduse sunt de mare ajutor în acest caz, el încăpând cu ușurință în orice spațiu, astfel încât el poate înlocui fără probleme sistemele tradiționale de monitorizare a presiunii apei din sistemele de alimentare.

 

Monitorizare permanentă, continuă și sigura!

Un presostat electronic reglabil SuperPres are rolul de a monitoriza în mod permanent valorile presiunii din sistemele de alimentare. Acest lucru înseamnă că afișajul digital va arăta datele înregistrate, având însă în același timp și rolul de a comanda oprirea sistemului în cazul în care valorile presiunii depășesc limitele admise superioare sau inferioare. În plus, față de presostatul electromecanic, presostatul electronic este mai facil de citit și de utilizat, de programat, astfel încât monitorizarea să se poată face cu ușurință. Afișajul digital va avea proprietatea de a ne afișa presiunea de lucru, presiunea setată prin programare și eventualele avarii, în cazul producerii acestora.

 

Fux constant de apă, presiune constantă.

Cui dintre noi nu i-ar plăcea să știe că instalațiile apă funcționează în mod corect? Nu ne gândim des la acest aspect, este drept, însă o simplă defecțiune îți poate schimba optica definitiv. Presiunea constantă și fluxul continuu de apă reprezintă considerente de bază fără de care un sistem de alimentare cu apă nu ar putea funcționa. Un presostat electronic reglabil SuperPres îți poate oferi certitudinea utilizării sistemului de apă fără a mai fi nevoit să stai cu grija acestuia. Acum nu mai este necear să îți pierzi din timpul prețios pentru a face verificări, iar grijile tale pot fi spulberate pentru că un astfel de dispozitiv reglează în mod automat aceste caracteristici, astfel încât siguranța să fie cuvântul de ordine.

 

Mentenanță zero!

De multe ori, produsele pe care le folosim ne solicită foarte mult atenția prin prisma mentenanței. Programare, curățare, întreținere, iar lista ar putea continua. Un presostat electronic reglabil SuperPres nu va avea nevoie de mentenanță, deoarece el este astfel conceput încât să se ocupe singur de lucrurile pe care le are de făcut, fără a solicita asistență umană. Nu va trebui să te ocupi de curățare sau de alt tip de mentenanță, produsul fiind din acest punct de vedere o alegere perfectă.

 

Siguranță și încredere!

Nu avem cum să nu menționăm și acest aspect, în ciuda faptului că îl notăm în final. Siguranța în exploatare este dealtfel cea mai importantă caracteristică pe care o poate îndeplini un produs, iar acest presostat electronic reglabil face acest lucru posibil. Presostatul detectează lipsa apei și oprește în consecință sistemul de alimentare, tocmai pentru a nu-l suprasolicita. Acest lucru ar putea defecta componentele sistemului, deoarece funcționarea fără apă va solicita extrem sistemul. Pe de altă parte, presostatul beneficiază de protecții la subsarcină sau suprasarcină, dar și protecții în cazul scurtcircuitului. Acest lucru înseamnă că în cazul depășirii unor toleranțe electrice, presostatul va reacționa imediat și va opri sistemul, astfel încât componentele să nu fie afectate.

Cinci caracteristici de baza, cinci avantaje majore pe care un presostat electronic reglabil SuperPres le are. Dincolo însă de a citi despre aceste caracteristici, este mai important ca aceste produse să fie testate și probate. Din fericire, ca un alt mic avantaj, am putea spune faptul că prețul nu este unul foarte mare pentru un presostat de acest tip, mai ales comparativ cu unul din sistemul tradițional. Deși există mici diferențe la nivel de preț, ar trebui să avem în vedere și faptul că există și diferențe la nivel de beneficii oferite, estetică sau durabilitate. Din acest punct discuția se închide, deoarece în mod cert acest presostat electronic este o variantă cu mult îmbunătățită a presostatului traditional și, ca în orice domeniu, tendința este să evoluăm, să folosim tehnologia în avantajul nostru, pentru a ne crește șansele de reușită a proiectelor noastre.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expert-instal-group-srl/shop-einstal-ro-iti-ofera-5-motive-ca-sa-folosesti-un-presostat-electronic-reglabil-superpres