Expert

Definitie Expert

Persoana avand o pregatire de specialitate careia i se solicita de catre o instanta judecatoreasca sau de catre un alt organ jurisdictional, in conditiile legii, efectuarea unei expertize contabile sau a unei expertize tehnice necesare in solutionarea unui litigiu concret.Conform art. 201 Cod Procedura Civila, cand, pentru lamurirea unor imprejurari de fapt, instanta socoteste de cuviinta sa cunoasca parerea unor specialisti, va numi unul sau trei experti statornicind punctele asupra carora ei urmeaza sa se pronunte.Expertii se vor numi de catre instanta daca partile nu se invoiesc asupra numirii lor.Vezi si art.203 Cod Procedura Civila in privinta interdictiilor stabilite pentru numirea expertilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Expert? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Expert.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Expert. Definitiile termenilor despre Expert cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Expert, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Expert.