Energy Developments in the European Union - implications on Romania

Locul desfasurarii: JW Marriott Grand Hotel

Organizator: ExpoMedia

Energy Developments in the European Union - implications on Romania

Pornind de la nevoia companiilor de informatii si metode specializate din domeniul energiei, Expo Media organizeaza in acest an o conferinta de talie internationala, dedicata sectorului energetic, “Energy Developments in the European Union - implications on Romania”, reunind personalitati marcante ale sectorului politic romanesc si international, experti de varf ai domeniului energetic, si lideri ai mediului de afaceri european si local.

Conferinţa va aborda subiecte de larg interes, precum:
- strategia europeana de energie - prioritati si directii ecologice
- succesul pe pietele energetice - competitivitate, protectie si transparenta
- securitatea - solidaritate intre statele membre UE, rolul energiei nucleare, proiecte de infrastructura

Printre speakerii de renume ai acestui eveniment european se numara : Fabrizio Barbaso - Deputy Director-General, DG, Alberto Pototschnig - Executive Director, European Agency for Cooperation of Energy Regulators, Piotr Wozniak – fost Ministru al Economiei din Polonia, Ron Van Erck - Policy Officer, Regulatory Policy & Promotion of Renewable Energy, DG Energy (ENER), European Commission.

Alexandra Chiorean
PR Specialist
Tel: +40 21 411 44 20
Fax: +40 21 411 44 19
Mobile: +40 731 141 414
E-mail: alexandra.chiorean@expomedia.ro

Despre EXPO MEDIA

Contact Center Magazine este revista comunitatii de call center din Romania, fiind cea mai vasta platforma de comunicare si networking a specialistilor acestui sector de activitate, cu surse relevante de informare locala si internationala, subiecte practice si o echipa redactionala pasionata si riguroasa.
Evenimentul este organizat de Expo Media, o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations, mystery shopping si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicare si competenta.

Participare: Intrare libera